Přejít k hlavnímu obsahu

Evolution se vrací do Evil Geniuses

30. 10. 2008 | 00:01 Counter Strike 1.6
Američtí Evil Geniuses ohlašuje comeback hráče Scotta "evolution" Cavallery.
Scott "evolution" Cavallera byl dlouhodobým členem EG. Jako vůdce vedl tento tým na světovém finále KODE 5 v Moskvě, kde společně uhráli "géniové" respektu hodné výkony.Proto všechny v září zaskočila zpráva, že cesty Scotta Cavallery a EG se rozcházejí. Hráč si odskočil k MoB a post páteho hráče přenechal Fadilu "Nepo" Canovicovi, dnešním dnem si role mění.
Výchozí obrázek

Američtí Evil Geniuses ohlašuje comeback hráče USAScotta "evolution" Cavallery.

Scott "evolution" Cavallera byl dlouhodobým členem EG. Jako vůdce vedl tento tým na světovém finále KODE 5 v Moskvě, kde společně uhráli "géniové" respektu hodné výkony.Proto všechny v září zaskočila zpráva, že cesty Scotta Cavallery a EG se rozcházejí. Hráč si odskočil k USAMoB a post páteho hráče přenechal Fadilu "Nepo" Canovicovi, dnešním dnem si role mění.

Komentář Scotta "evolutiona" Cavallery :

Jsem velmi potěšen, že jsem se dal zase dohromady s mými dlouholetými přáteli. Čas, který jsem strávil u MoB, byl jen dodatečná zkušenost, když jsem si urovnával své cíle.

USAEvil Geniuses line-up:
USA Jordan "n0thing" Gilbert
USA Nazar "steno" Vynnytsky
USA Michale "chE" Guevara
USA Scott "evolution" Cavallero
USA Shaun "hostile" Catron

Evil Geniuses jsou nyní účastníci Extreme Masters III American Round. Na WCG 2008 se nedostali, když v Grand Finále prohráli s USAGravitas Gaming (dříve USAx3o)