Přejít k hlavnímu obsahu

Blank točí sestavou

8. 11. 2008 | 20:39 Counter Strike 1.6
Zatímco se většina očí upírá na WCG v Kolíně, ve Švédsku se dějí změny. Klan  LAG-Blank, vedený žijící legendou Mattiase "SnajdaN" Andersenem, příbírá do svého týmu dalšího z velkých jmen, bývalou hvězdu  SPEEDLINK, Anderse "Rwa" Svenssona.
V týmu nahradí  Emila "striker" Westerberga, který dostal vyhazov takřka po dvou odehraných měsících. Společně se SnajdaNem měli utvořit dvojici klíčových hráčů, ze strany Emila Westerberga se tak nestalo.
Výchozí obrázek

Zatímco se většina očí upírá na WCG v Kolíně, ve Švédsku se dějí změny. Klan Švédsko LAG-Blank, vedený žijící legendou Mattiase "SnajdaN" Andersenem, příbírá do svého týmu dalšího z velkých jmen, bývalou hvězdu Švédsko SPEEDLINK, Anderse "Rwa" Svenssona.

V týmu nahradí Švédsko Emila "striker" Westerberga, který dostal vyhazov takřka po dvou odehraných měsících. Společně se SnajdaNem měli utvořit dvojici klíčových hráčů, ze strany Emila Westerberga se tak nestalo.

Manager Niklas Kronquist portálu Gotfrag.com odmítl tuto situaci komentovat, ale jen dodal, že přidání Anderse Svenssona k týmu je jen dočasný krok.

Line-up Švédsko LAG-Blank :


Švédsko Mattias "SnajdaN" Andersen
Švédsko Rasmus "GuX" Ståhl
Švédsko Niklas "niko" Johansson
Švédsko Johan "face" Klasson
Švédsko Anders "Rwa" Svensson

Novou sestavu týmu můžete vidět v probíhající EPS Scandinavia kvalifikaci, či v Extreme Masters III.