Přejít k hlavnímu obsahu

Manažer MiBr : "Vyhrajte nebo odejděte!"

9. 11. 2008 | 02:34 Counter Strike 1.6
Vlastník Made in Brazil, Paul Velloso, je překvapen z formy jeho svěřenců na WCG.

Návratem tří hráčů se na začátku září pyšnil brazilský celek. Hráči  Raphael "cogu" Camargo, Renato "nak" Nakano a Lincoln "fnx" Lau měli týmu vrátit jeho někdejší lesk a slávu.
Výchozí obrázek

Vlastník Brazílie Made in Brazil, Brazílie Paul Velloso, je překvapen z formy jeho svěřenců na WCG.

mibr.jpg

Návratem tří hráčů se na začátku září pyšnil brazilský celek. Hráči  Raphael "cogu" Camargo, Brazílie Renato "nak" Nakano a Brazílie Lincoln "fnx" Lau měli týmu vrátit jeho někdejší lesk a slávu.

Po druhém místě na Extreme Masters v L.A., třetím v Montrealu a po 5.-6. v Dubaji se zdálo, že tým nabírá skvělých obrátek. V Kolíně nad Rýnem měli dokázat, že tyto úspěchy nebyli jen náhoda, ale los je poslal do skupiny, kde se měli setkat s Polsko MYM a Korea e-STRO. Tři top klany, ale jen dva mohli postoupit.

Velloso neutajoval vztek nad laxním přístupem hráčů k turnaji. Po špatných výsledcích na webu jen komentoval slovy, "něco se musí stát."

"Nemůžete se dívat jinam, když prohrává nejlepší tým světa s jiným týmem. To prostě nejde. Hráčům jsme dali všechno proto, aby se stali šampiony. Ale co oni dělali? Hráli DM na Inferno Online serverech. Proč nestudovali hru ostatních týmů, proč se nepřipravovali na turnaj, skupiny i mapy rozlosovány byli."

Další turnaj který čeká na MiBr je Extreme Masters Americké Continentální Finále. To hostí město Philadelphia, na akci zvané VGXpo ve dnech 21.-23. listopadu a poté DreamHack WGT, ve dnech 27.-30. listopadu.

Velloso se nebojí zajít pro slova daleko, "Pokud tým nevyhraje ani jednu akci, udělám drastické změny. Věřím jen jednomu hráči, Brazílie KIKOOOO je šampion. On řekne kdo zůstane a kdo vyletí z týmu, máme na to Philadelphii a Švédský DreamHack. Vyhrajte nebo vyhrajte, vyberte si. Hodně štěstí.