Přejít k hlavnímu obsahu

Další změna u SINNERS? SHOCK dnes hrát nebude, nahradí ho český reprezentant

20. 5. 2024 | 14:30 Counter-Strike 2 Spekulace
Testování různých posil je v plném proudu. Tentokrát ze sestavy SINNERS vypadne Max „SHOCK“ Kvapil, místo něhož do svého první zápasu naskočí Josef „MoriiSko“ Maurenc.
Max „SHOCK“ Kvapil
Max „SHOCK“ Kvapil
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

SINNERS to s narušením svého jádra a postavení nových základů myslí vážně. Na konci minulého roku dal po čtyřech sezónách týmu sbohem Jindřich „ZEDKO“ Chyba, na lavičku byl před týdnem posazen Adam „NEOFRAG“ Zouhar a teď visí ve vzduchu také odchod Maxe „SHOCK“ Kvapila. Hříšníci se netají tím, že je ve hře více než jedna změna v základní sestavě a právě místo Kvapila budou nyní prověřovat další nová jména.

Místo po Zouharovi na zkoušku převzal Michal „majky“ Švancara, naděje z akademie už zapsala na konto první dvě výhry. Tým spolu s ním na tréninku testoval také Borise „BORO“ Jánoše, jak prohlásil Tomáš „Tomkeejs“ Tomka v rozhovoru po postupu na LAN finále Tipsport CS Spring. Další zajímavé jméno se na soupisce SINNERS objeví v úvodním duelu čtvrtého turnaje CCT. Jedná se o Josefa „MoriiSko“ Maurence.

Český reprezentant je po rozpadu sestavy ENTERPRISE bez angažmá a takovou příležitost dlouho vyhlížel. Podle našich informací se nejedná o jednorázovou výpomoc, ale opravdu jde o jedno ze jmen, která mají hříšníci na seznamu možných posil. Premiéru v dresu SINNERS si Maurenc odbude proti Virtus.pro Prodigy. Ruská sestava se aktuálně nachází na 80. příčce HLTV žebříčku, kvalitativně tak půjde o zajímavý ukazatel.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.