Přejít k hlavnímu obsahu

XLBet.ATS dokončují změny v Dánsku

20. 11. 2008 | 00:19 Counter Strike 1.6
Po všech změnách co se udály v Dánsku, je snad tato poslední. Tým XLBet.ATS, hrající EMIII a EPS Scandinavia, doplnil sestavu o páteho hráče.
Kapitán týmu wooSai, Magnus "pzyclone" Hansen  portálu XplayN.com prozradil, že hráč anizz odešel, kvůli připojení ke klanu XLBet.ATS. Vše se stává skutečností, novým hráčem organizace AndThenSome se stává Daniel "anizz" Aniff.
Anizz zná z tohoto týmu především Arcadiona a Friise, společně uhráli v loňské sezoně Extreme Masters páté místo s klanem Spirit of Amiga.
Výchozí obrázek

Po všech změnách co se udály v Dánsku, je snad tato poslední. Tým XLBet.ATS, hrající EMIII a EPS Scandinavia, doplnil sestavu o páteho hráče.

Kapitán týmu Dánsko wooSai, Magnus "pzyclone" Hansen  portálu XplayN.com prozradil, že hráč anizz odešel, kvůli připojení ke klanu XLBet.ATS. Vše se stává skutečností, novým hráčem organizace AndThenSome se stává Daniel "anizz" Aniff.

Anizz zná z tohoto týmu především Arcadiona a Friise, společně uhráli v loňské sezoně Extreme Masters páté místo s klanem Dánsko Spirit of Amiga.

Sestava XLBet.ATS


Dánsko Timm "ArcadioN" Henriksen
Dánsko Daniel "anizz" Aniff
Dánsko Michael "Friis" Friis
Dánsko Rasmus "FaagaN" Thomsen
Dánsko Jack "wazorN" Henriksen

Vyjádření XLBet.ATS:
My z organizace AndThenSome jsme velice rádi, že  přijímáme nového hráče , který nahradí Martina 'trace' Heldta. Prosím přivítejte Daniela "anizz" Aniffa, nového člena naší organizace. Věříme, že s Danielem v sestavě dokončíme EMIII na prvním místě a probojujeme se do LAN finále. Kromě toho doufáme, že Daniel bude jednat profesionálně a naše jméno nést pyšně a hrdě. Myslím si, že už není co dodat než jen, "Vítej a doufám že se zde budeš cítit dobře."

První ostrá zkouška čeká Dánsko XLBet.ATS již zítra, když v EPS Scandinavia narazí na favorizované Švédsko SK Gaming.