Přejít k hlavnímu obsahu

Na Cache se poctivě pracuje! Tvůrce sdílel, jak by mohla vypadat slavná část mapy

28. 5. 2024 | 11:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
Cache prožívá další obrození. Oblíbená mapa ze CS:GO ještě není zdaleka připravena na Counter-Strike 2, její tvůrce FMPONE ale s komunitou průběžně sdílí svůj progres. Naposledy se podělil o to, jak by mohl vypadat A-site a jak se změnilo osvícení na midu. Nic ještě není finální, FMPONE jen chce hráče informovat o současném stavu mapy. „Jako vždy platí, že nic není definitivní a vše je pro zábavu,“ zdůraznil tvůrce.
A site na mapě Cache
A site na mapě Cache
Zdroj: FMPONE

Nejdůležitější je na „áčku“ samozřejmě vojenský vůz uprostřed situ. Oproti CS:GO se změní spousta úhlů, jelikož tank není posazen rovně, ale je posazen křivě s několika krabicemi různě poházenými kolem něj. FMPONE se znovu snaží změnit úhel z auta na A-site, tentokrát pomocí zdi.

Ta už nebude, podobně jako zmiňovaný tank, rovná, nýbrž posunuta do úhlu, který nabídne mnohem více příležitostí pro retaky. Na obrázcích není forklift nebo slavný Shroud boost. FMPONE ale hráče ubezpečil, že obojí bude stále součástí Cache.

Co se týče midu, tam proběhly především změny spojené s viditelností. První pohled na mid už FMPONE nabídl v únoru, teď si spíš pohrál s maličkostmi. „Takhle to vypadá se světlem, všechno je samozřejmě stále rozpracované,“ komentoval otec Cache jeden ze svých posledních postů.

Největší rozdíly jsou vidět na cihlách, které jsou nyní o něco světlejší a mohly by pomoci s viditelností agentů. Na komentář, že v Counter-Striku už je dost map s oranžovou a zlatou, FMPONE odpověděl jasně. „Je mi to u prdele, dělám tohle, protože tohle je Cache,“ prohlásil.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).