Přejít k hlavnímu obsahu

Playzone ztrácí norskou sekci

24. 11. 2008 | 02:03 Counter Strike 1.6
Organizace Playzone oznamuje, že jejich řady opouští norská sekce CS 1,6. Všichni hráči se vrací do týmu oxzyn.

Hráči, kteří reprezentovali tým oxzyn, se ke švédské organizaci Playzone připojili v polovině září. Klan se prosadil do Extreme Masters III, když porazil Excello ve finále norské kvalifikace. Tým dokázal, že přestup pod tak významnou a známou organizaci nebyl problém a nadále předváděli výborné výsledky. Později doplnili ty nejlepší severské klany a zapojili se do nově vzniklé EPS Scandinavia. Když porazili fnatic v hlavní fázi Extreme Masters III, budoucnost se zdála být růžová.
Výchozí obrázek

Organizace Švédsko Playzone oznamuje, že jejich řady opouští norská sekce CS 1,6. Všichni hráči se vrací do týmu Norsko oxzyn.

logo_club_playzone.jpg

Hráči, kteří reprezentovali tým oxzyn, se ke švédské organizaci Playzone připojili v polovině září. Klan se prosadil do Extreme Masters III, když porazil Norsko Excello ve finále norské kvalifikace. Tým dokázal, že přestup pod tak významnou a známou organizaci nebyl problém a nadále předváděli výborné výsledky. Později doplnili ty nejlepší severské klany a zapojili se do nově vzniklé EPS Scandinavia. Když porazili fnatic v hlavní fázi Extreme Masters III, budoucnost se zdála být růžová.

Ovšem dnes, tým norských hráčů oznámil, že opouští řady Playzone. Důvodem k odchodu jim je  nezískání  lepších kontraktů než jaké měli dostat. A tak se vrací tam odkud ke švédům přišli, zpět do oxzyn.

Line-up Norsko oxzyn


Norsko Thomas "Vertigo" Andresen
Norsko Nima "NeverLast" Nikbakht
Norsko Michael "mikkis" Sokki
Norsko Joakim "jokki" Tegle Tveit
Norsko Raymond "RashiE" Nielsen

Šance vidět tento "staronový" tým se Vám naskýtá hned dnes večer. Ve 21:00 nastoupí proti GeT_RiGhTovi a jeho Švédsko lanklan.