Přejít k hlavnímu obsahu

Prohráli, ale potkali se s celebritou. Čeští fotbalisté se po zápase fotili se slavným influencerem

19. 6. 2024 | 14:00 Zajímavost
Česká fotbalová reprezentace vstoupila do evropského šampionátu neúspěchem. Češi s Portugalskem prohráli 1:2. Dlouho se svým soupeřem drželi krok, zklamání po zápase bylo viditelné. Někteří čestí reprezentanti si ale zlepšili náladu díky setkání se slavným americkým influencerem známým na internetu jako IShowSpeed. Trojice fotbalistů si odnesla fotku.
Čeští fotbalisté se fotí se známým streamerem
Čeští fotbalisté se fotí se známým streamerem
Zdroj: FAČR

Cíl byl jasný - znovu se potkat s Cristianem Ronaldem. Americký streamer čekal po zápase Česko – Portugalsko na svého oblíbence, se kterým je často spojován a především díky němu se stal slavný. IShowSpeed se ale místo toho dočkal několika hráčů z českého mančaftu.

Jako první přišel pro fotku se známým streamerem Ondřej Lingr. IShowSpeed se s 25letým hráčem Feyenoordu Rotterdam vyfotil jako s jakýmkoli jiným fanouškem. Až poté mu bylo řečeno, že šlo o profesionálního fotbalistu, který ještě před chvíli pobíhal po hřišti a bojoval proti Ronaldovi. „Jak se jmenuje?“ doptával se potom americký streamer.

Asi o 30 minut později přišla další česká delegace, tentokrát dvojčlenná. Pro fotku si přišli Pavel Šulc a Mojmír Chytil. Podruhé už byl Speed informovanější a věděl, že jde o české profesionály. „Hráli jste dobře,“ pochválil streamer Šulce s Chytilem. Byl čas na společné i individuální foto. Pavel Šulc se pak v noci se svým úlovkem pochlubil na Instagramu, kam se dostalo i několik fanoušků IShowSpeeda.

Sám streamer ale na svůj cíl nedosáhl. Více než 150 tisíc lidí sledovalo, jak Američan čeká na Cristiana Ronalda. Chvíli předtím, než se objevil autobus portugalské reprezentace, však byl IShowSpeed policií odveden.

Štítky: IShowSpeed, fotbal, česko
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).