Přejít k hlavnímu obsahu

Konec školního roku s Agraelem a Haisetem. Užij si začátek prázdnin s Mrožem

28. 6. 2024 | 09:00 Aréna
Mrož Gaming Day ve Vodafone PLAYzone Areně se blíží rychlostí blesku. Už 28. června na návštěvníky čekají soutěže, kvízy, známé tváře a samozřejmě i spousta zmrzliny. HaiseT a Agraelus na vás budou čekat se zmrzlinou zdarma za vysvědčení a po celý den si budeš moct hrát v celé Areně, taky zcela zdarma.
Mrož Gaming Day
Mrož Gaming Day
Zdroj: PLAYzone

Prázdniny klepají na dveře, školní rok bude už zanedlouho u konce. To je pro všechny školáky pořádný důvod pro oslavu, kterou si můžou užít například v rámci Mrož Gaming Day ve Vodafone PLAYzone Areně na pražském Chodově.

Co bude na školáky čekat? V první řadě spousta zmrzliny, to je samožejmost. Ta bude k mání zdarma za vysvědčení nebo diplom. Součástí programu budou i akce a kvízy o ceny. Tou hlavní bude Meta Quest 2.

Celý den budeš moct ve Vodafone PLAYzone Areně pařit zdarma. Ještě k tomu dostaneš do budoucna 100 kreditů, které si schováš na účet. Chybět nebudou ani známé tváře. Stejně jako v loňském roce dorazí Agraelus, k němuž se přidá HaiseT. S influencery se budeš moci vyfotit a pokecat, bude s nimi připravený i doprovodný program.

Harmonogram dne:

  • 9:00 - otevření dveří
  • 11:30 - příchod Agraela s HaiseTem
  • 12:30 - kvíz pro návštěvníky o zapojení do hry s Agraelem a HaiseTem
  • 13:00 - začátek streamu a souboje influencerů
  • 16:00 - vyhlášení vítězů cen
  • 16:30 - focení, podpisovačky a meet&greet s influencery

Hlavní cena, o kterou se bude hrát, je Meta Quest 2. Ten vyhraješ, pokud se zapojíš do ankety, z níž se bude losovat výherce. Nepůjde ale o jedinou cenu v soutěži, těšit se můžeš i na další odměny. Výherců bude hned několik.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).