Přejít k hlavnímu obsahu

Zapoj se do bitvy roku! Red Bull Solo Q poprvé v Česku, ve hře jsou lístky na Worlds

18. 7. 2024 | 08:00 League of Legends Turnaj
Nadšenci ze světa League of Legends, máme pro vás skvělou zprávu! Red Bull SoloQ, největší globální turnaj v 1v1 soubojích konečně přichází do Česka a vy můžete být u toho! Kromě titulu lokálního šampiona získá vítěz také Red Bull Gaming Experience spojený s Worlds v Londýně.
Red Bull Solo Q
Red Bull Solo Q
Zdroj: Red Bull

Soutěž Red Bull SoloQ, jež se celosvětově koná již od roku 2017, letos poprvé míří také na naši scénu. Tento turnaj je jedinečnou příležitostí pro všechny hráče, kteří chtějí ukázat své dovednosti a chtějí se stát králem lokálního riftu. Proč bys měl zkusit štěstí právě ty? Každý dlouholetý fanoušek a hráč League of Legends vždy snil o účasti na prestižním turnaji, ať už jako divák, nebo jako hráč. Tahle akce ti to může splnit.

Soutěž ve formátu 1v1 začne čtyřmi online kvalifikačními koly, které se konají každý čtvrtek v červenci (4., 11., 18. a 25. 7. 2024) vždy od 18 hodin. Z každé kvalifikace postoupí dva nejlepší hráči do národního finále, jež proběhne o víkendu 3.-4. srpna během vyvrcholení regionální ligy Mastercard Hitpoint Masters ve Svitavách. Zúčastnit se může každý, kdo má bydliště v Česku nebo na Slovensku a je starší 18 let.

Pravidla

  • V každém zápase zvítězí hráč, který jako první získá alespoň jednu z následujících podmínek:
    • First Blood (první kill)
    • První zničená věž soupeře
    • 100 CS (Creep Score)

Co můžete vyhrát?

Vítěz národního finále získá nejenom titul lokálního šampiona, ale hlavně jej čeká nezapomenutelný zážitek úrovně Red Bull Gaming Experience na Mistrovství světa v League of Legends, které letos zavítá do Londýna.

Tak co, máš chuť se zapojit a ukázat, co v tobě je? Taková šance na účast ve speciálním turnaji s možností získat cenné zkušenosti a nezapomenutelné zážitky se nebude jen tak opakovat. Přihlas se do jednoho z turnajů, dej do zápasů vše a možná právě ty se usadíš na domácí trůn. A pokud ti jedna kvalifikace náhodou nevyjde, tak nezoufej, protože se můžeš volně zapojit do těch dalších. Red Bull Solo Q čeká jen na tebe!

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.