Přejít k hlavnímu obsahu

OnlyFans hvězda vstupuje do esportu. Amouranth se rozhodla koupit americkou organizaci

21. 6. 2024 | 12:00 Counter-Strike 2 Přestup
Kontroverzní streamerka Kaitlyn „Amouranth“ Siragusa si našla nový koníček. Odkoupením podílu v zámořské multiherní organizaci Wildcard Gaming otevírá brány světa esportu!
Amouranth odkupu většinový podíl Wildcard Gaming
Amouranth odkupu většinový podíl Wildcard Gaming
Zdroj: Amouranth / Wildcard Gaming

Takovou spolupráci jsme na naší bingo kartě pro rok 2024 skutečně neměli. Esport je ale globální fenomén, jenž umí zlákat osobnosti z různých odvětví. Nejnovějším přírůstkem je Kaitlyn Siragusa alias Amouranth, která ve čtvrtek večer odhalila senzační spolupráci s americkým esportovým týmem Wildcard Gaming. 

Nejde však jen o ledajaké ambasadorství, Amouranth se rozhodla jít cestou kolegů z branže. Zatímco Ludwig či Disguised Toast si své organizace sami založili, americká influencerka do již existujícího týmu vstupuje odkoupením „významného podílu.“ Dá se tedy očekávat, že Siragusa je novým většinovým vlastníkem.

Fotky Amouranth v novém týmovém dresu okamžitě obletěly svět. Nemusíte se ale bát, na propagačních materiálch ani v odhalovacím videu není spořena oděná, jak má úspěšná tvůrkyně u svého obsahu většinou ve zvyku. Již před dvěma lety se pyšnila tím, že na platformě OnlyFans vydělala přes 770 milionů korun.

Amouranth dlouhodobě investuje do různých koníčků, rozjetou má dokonce síť čerpacích stanic. Pro vstup do esportu zvolila organizaci se sedmiletou historií, která před odhalením velké noviny také změnila svou vizuální identitu. Wildcard Gaming aktuálně reprezentují týmy v Rainbow Six: Siege a Counter-Strike 2.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.