Přejít k hlavnímu obsahu

Permanentní ban za sexting? Na veřejnost se dostalo závažné obvinění Dr Disrespecta

25. 6. 2024 | 13:00 Spekulace
Přesně před čtyřmi lety byl populární streamer Guy „Dr Disrespect“ Beahm náhle a bez vysvětlení zabanován na platformě Twitch. Komunita i fanoušci zůstali v šoku a spekulace o důvodech jeho zákazu se šířily jako lavina. Nyní, po dlouhém čekání, vyplavalo pravděpodobně na povrch, co se údajně stalo. Bývalý zaměstnanec Twitche přišel se závažným odůvodněním.
Dr Disrespect
Dr Disrespect
Zdroj: Dr Disrespect

Po dlouhé době nevědomosti se na veřejnost dostaly nové informace ohledně tajuplného banu jednoho z nejpopulárnějších streamerů. Dr Disrespect, známý svým kontroverzním chováním a výraznou osobností, vždy vzbuzoval emoce, ale nikdo nečekal, že by mohl zajít až tak daleko. Údajně byl tehdy přistižen při nevhodné diskuzi s nezletilou dívkou prostřednictvím nyní již neexistujícího produktu Twitch Whispers.

Podle bývalého zaměstnance platformy vlastněné Amazonem si s ní posílal explicitní zprávy, známé jako „sexting“. Situace se nakonec vyhrotila, když se s dívkou pokusil domluvit osobní setkání na TwitchConu, populárním herním a streamerském festivalu. „Chápu to, je to žhavé téma, ale bylo to vyřešeno, žádné provinění nebylo uznáno,“ prohlásil dvaačtyřicetiletý streamer poté, co internet zaplavilo nové zjištění.

„Jsem očividně vázán právními závazky z vyrovnání s Twitchem, ale musím jen říct, co můžu říct, protože tohle je za***ný internet. Neudělal jsem nic špatného nebo nezákonného, ​​vše bylo prošetřeno a vyřešeno. Nebylo zjištěno žádné pochybení a dostal jsem i odškodné,“ vysvětloval Doc svízelnou situaci, ve které se ocitnul. Vzhledem k tomu, že k žádnému oficiálnímu vyjádření Twitche zatím nedošlo, můžeme o pravdě pouze spekulovat.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.