Přejít k hlavnímu obsahu

Counter-Strike 2 se dočkal pěti nových map. V komunitě přesto zavládlo zklamání

26. 6. 2024 | 09:30 Counter-Strike 2 Update hry
Žádná narozeninová oslava se nakonec nekoná. Valve 25. výročí své ikonické sérii nijak nevyužilo a do hry prostě jen přidalo nové mapy, které připravili tvůrčí členové komunity. I když se tedy jedná o očekávanou nálož obsahu, hráči jsou spíše zklamaní, protože doufali v něco víc.
Nové mapy do CS2
Nové mapy do CS2
Zdroj: Valve

Nový update s pěti mapami pro různé herní módy měl do CS2 dorazit už minulý týden. Po úniku informací však hráči objevili tolik bugů, že se muselo čekat. Tento týden už ale očekávaný moment skutečně nastal.

Momento a Assembly dodají potřebnou rozmanitost duelovému režimu Wingman, Pool Day si zahrajete v Arms Race módu a režim Competitive rozšíří Thera a Mills. Na těch si zahrajete i Casual nebo Deathmatch.

V komunitě panovalo velké očekávání, že pětice map by mohla být u vydání první CS2 operace. Nic dalšího ale z hlediska obsahu do hry nepřišlo. Premiérové přidání komunitních map do CS2 je ale stále velkou věcí.

U stávajících map byla opravena místa na zasekávání bomby. Uživatelské rozhraní získalo přepracovaný MVP s novými podmínkami. A nově vám na matchmakingu už na získání hodnosti stačí jen dvě výhry.

Poslední velká část patch notes updatu o velikosti 5 GB se věnuje upravenému nastavení videa, jako je například nová kategorie Frame Pacing. Jedná se ale spíše o drobné změny, než o něco převratného.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.