Přejít k hlavnímu obsahu

Převlékl jsi dres a chceš si odnést své MČSR body? Tak to využij přestupové období

27. 6. 2024 | 09:00 Brawl Stars MČR mobile
Před spuštěním registrací do následujících online turnajů nastal v rámci Samsung MČSR v Brawl Stars čas na přestupové období. Zpozornět by měl naprosto každý, kdo plánuje přestoupit.
Sampi na Gameday Praha
Sampi na Gameday Praha
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Součástí letošní sezóny jsou celkem dvě přestupová období. Jenom tehdy si může hráč veškeré své nasbírané hráčské body do nového působiště. V opačném případě o ně totiž přijde. První přestupové začalo 26. června a skončí 3. července 23:59, na později zadané přestupy nebude brán ohled. Jak tedy postupovat?

Potřebovat budete oficiální formulář vytvořený administrátorským týmem Samsung MČSR v Brawl Stars 2024. Do něj je potřeba vložit svou přezdívku a emailovou adresu účtu na webu PLAYzone.cz pro identifikaci, z jakého týmu přestupujete a kam máte namířeno. Kdo se v jakém MČSR slotu nachází, naleznete zde.

Aktuálním lídrem celoročního žebříčku je tým Sampi, který opanoval obě dosavadní série i Gameday Praha. Po stříbru z Prahy se na druhé místo vyšvihl Qi Gaming a stupně vítězů uzavírá sestava F/A DHS, kterou pronásledují Insane Riders a Inside Games. Kterým týmům se podaří postoupit na finále letošní sezóny?

Samsung MČSR v Brawl Stars ale ještě letos čeká řada turnajů, takže týmy i hráči mají před sebou spoustu šancí na úspěch a vybojování potřebných bodů. S další online sérií, sestávající ze dvou kvalifikací a finále, budeme pokračovat v červenci. Termíny turnajů i možnost registrace odhalíme v následujících dnech.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.