Přejít k hlavnímu obsahu

Bývalá hvězda Dynama Eclot míří pod křídla GuardiaNa. Připojí se k němu i česká hvězda?

26. 6. 2024 | 20:00 Counter-Strike 2 Spekulace
Nová mezinárodní sestava po zvučném jménu na pozici kouče odhalila hvězdného snipera, jenž má také svou minulost na česko-slovenské scéně. Jedná se o Guye „anarkez“ Trachtmana, loňského tahouna Dynama Eclot. Brzy by jej navíc mohl následovat i loňský kolega.
Guy „anarkez“ Trachtman
Guy „anarkez“ Trachtman
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Guy „anarkez“ Trachtman si to po odchodu z Dynama Eclot v lednu namířil do nové sestavy týmu Secret, kde již před několika lety působil. Úspěchy ale nepřicházely a nepomáhaly ani dílčí změny. Po sérii nezdarů s maximem na rozhraní první a druhé světové stovky přišlo očekávané. Začátkem června se projekt rozpustil.

Hledání působiště izraelskému střelci nezabralo ani celý jeden měsíc. Zákulisí dokonce obletěl možný zájem o návrat do Dynama Eclot, tato myšlenka se ale ukázala být lichá a anarkez zůstává ve světě. Reprezentovat bude další nový celek, zbrusu novou organizaci BC.GAME, jejímž koučem je Ladislav „GuardiaN“ Kovács.

Pro web HLTV.org se Izraelec rozpovídal o tom, že právě slovenská legenda byla v začátcích jeho idolem a vzájemná spolupráce jej tak velice lákala, i když nabídek měl na stole vícero. „Když mi napsal, že by pro mě mohl mít příležitost v BC.GAME, byl jsem nadšený, protože se mi nestává každý den, že bych mohl pracovat pod legendárním awperem. Když řekl, že mi opravdu věří, když mě viděl hrát, mi dodalo sebevědomí.,“ řekl anarkez.

Stopa česko-slovenské scény by tím ale končit nemusela. Zahraniční insider Vladislav Gromov totiž přišel s informací, že by BC.GAME měl posílit Adam „NEOFRAG“ Zouhar. Ten spolu s anarkezem na podzim tvořil úderné duo Dynama Eclot a po posazení na lavičku SINNERS by dostal šanci na velký restart. Gromov odhalil příchod anarkeze ještě před samotnou organizací, proto se jeho spekulace dá považovat za důvěryhodnou.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.