Přejít k hlavnímu obsahu

2 miliony měsíčně nestačily. Falcons se znovu vydali na lov hvězd G2 Esports!

27. 6. 2024 | 13:30 Counter-Strike 2 Spekulace
Na konci minulého roku měla saúdská organizace Falcons velký zájem o Nikolu „NiKo“ Kovače a Ilju „m0NESY“ Osipova z G2 Esports. Jakmile na poslední chvíli jejich dvojitý přestup pohořel, budování supertýmu šlo z kopce. Movitý celek se ale nevzdává a znovu po nich touží!
Nikola „NiKo“ Kovač
Nikola „NiKo“ Kovač
Zdroj: BLAST.tv (Stephanie Lindgren)

Francouzský streamer a známý insider Sébastien „KRL“ Perez se ve svém vysílání rozpovídal o možných změnách v týmu Falcons. Aktuální světová patnáctka zůstává daleko za vysokými očekáváními a podle jeho informací nemají své místo jisté kapitán Marco „Snappi“ Pfeiffer a sniper Alvaro „SunPayus“ Garcia.

Na jejich místa si organizace ze Saúdské Arábie vybrala Nikolu „NiKo“ Kovače a Ilju „m0NESY“ Osipova. O druhého a třetího nejlepšího hráče minulého roku stáli Falcons už na podzim a NiKo byl údajně dokonce před podpisem smlouvy. Náhlé otočení o 180 stupňů tehdy překvapilo všechny strany včetně m0NESYho.

Ostříleným borcům Falcons podle spekulací nabízeli měsíční gáži 85 tisíc euro, což je násobek světového standardu. Aktuální průměr měsíčního platu má v Falcons činit 38 tisíc euro, a to je sestava za očekáváními. Sokoli sice nechtěli všechno táhnout na peníze, ale je naprosto zřejmé, co je jejich hlavním lákadlem.

Zájem o hvězdné duo ovšem nemusí nic znamenat, i kdyby jim přistála na stůl nabídka s šestimístnou měsíční cifrou, jako si vysloužil při krátkém hostování Oleksandr „s1mple“ Kostyliev. G2 Esports už na konci minulého roku dali jasně najevo, že jsou jejich klíčové opory neprodejné a jejich smlouvy se neblíží do finiše.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.