Přejít k hlavnímu obsahu

Path of Gaming dosavadním lídrem Samsung MČSR v Teamfight Tactics. Kdo na něj dotírá?

27. 6. 2024 | 12:00 Teamfight Tactics MČR mobile
Premiérová sezóna Samsung Mistrovství Česka a Slovenska v Teamfight Tactics má za sebou tři ze svých sedmi kvalifikačních součástí. Pojďme si tak shrnout dosavadní dění a podívat se, jak se komu daří po dvou online sériích a offline zastávce ve Vodafone PLAYzone Areně.
Path Of Gaming, Tomino66, Benelynn (zleva)
Path Of Gaming, Tomino66, Benelynn (zleva)
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Na finále celé sezóny se může probojovat pouze osm nejlepších taktiků. Každý jeden bod do celkového žebříčku Samsung MČSR je tak opravdu důležitý. V tuto chvíli jsou za námi dvě online série a jedna offline zastávka, a jen dva hráči se dokázali dostat mezi nejlepší osmičku. Není tedy divu, že jsou na špici pořadí.

Aktuálním lídrem je hráč Path of Gaming, který na Gameday Praha vybojoval druhé místo. Jeho nejbližší rival Tomino66 jej sice v poslední hře přeskočil, ale v celkovém žebříčku je o 10 bodů za ním. Přesto mají právě tito dva borci nejlépe rozjetou sezónu. Třetí místo aktuálně drží dedekdavid, který v Praze chyběl.

Hráč na průběžné osmé příčce má na kontě 115 MČSR bodů, což dává jasný signál všem konkurentům. Jelikož je výhra sériového finále oceněna rovnou stovkou, tak vás jediný úspěch může přiblížit vysněnému vrcholu. Na dalších příčkách jsou však hráči naskládáni v několika bodech, což slibuje vyrovnané boje.

Do seriálu Samsung MČSR v Teamfight Tactics se může zapojit naprosto každý. Díky tomu, že v závěru sezóny se bude počítat pouze pět nejlepších umístění z celkových sedmi součástí cyklu, tak nikdy není pozdě na zapojení do boje. Pozorně sledujte kalendář, protože brzy vyhlásíme kvalifikace na měsíc červenec.

Aktuální pořadí Samsung MČSR:

  • 1. místo: FF PathofGaming – 290 MČSR bodů
  • 2. místo: tomino66 – 280 MČSR bodů
  • 3. místo: dedekdavid – 200 MČSR bodů
  • 4. místo: Gogelin – 180 MČSR bodů
  • 5. místo: Benelynn – 175 MČSR bodů
  • 6. místo: stopthisbeatiskillinme – 155 MČSR bodů
  • 7. místo: Jace – 130 MČSR bodů
  • 8. místo: SawN555 – 115 MČSR bodů
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.