Přejít k hlavnímu obsahu

GuardiaN vítá další dva hráče do svého týmu. Žádný NEOFRAG, ale dvě jména z Evropy

27. 6. 2024 | 18:00 Counter-Strike 2 Přestup
Na začátku letní pauzy se na evropské scéně neodehrává příliš mnoho přestupů, díky čemuž se nečekaně velká pozornost upírá na nový projekt BC.Game. Tu dnes ještě posílily další akvizice.
Joel „joel“ Holmlund
Joel „joel“ Holmlund
Zdroj: HLTV.org

Ladislav „GuardiaN“ Kovács si pro svůj trenérský debut jako prvního člena týmu BC.Game vybral Guye „anarkez“ Trachtmana. Sniper, který loňskou sezónu strávil na české scéně v dresu Dynama Eclot, si tak bude moci zahrát pod svým idolem ze začátku kariéry. 24letý Izraelec poslední měsíce strávil v týmu Secret.

Zahraniční insider Vladislav Gromov dokonce přišel s informací, že by se anarkez mohl v jednom týmu opět potkat s Adamem „NEOFRAG“ Zouharem. Podle našich nejnovějších informací se ale v sestavě BC.Game nikdo z Česka ani Slovenska neobjeví. Zouhar tak po konci v SINNERS nadále hledá místo na hráčský restart.

Nová organizace BC.Game ale nezpomaluje a dnes odhalila hned dva další hráče. Tím zkušenějším je 23letý Makedonec Aleksandar „CacaNito“ Kjulukoski, který si naposledy zahrál po boku Martina „STYKO“ Styka v Apeks. Tam si ale nedokázal naplno přenést formu z BLUEJAYS a těší se, až se ukáže ve své nejsilnější roli.

Třetím hráčem do party je prozatím nejmladší člen GuardiaNova týmu Joel „joel“ Holmlund. 19letý Švéd dlouhodobě platí za velký talent evropské scény, ale jeho kontroverze, jako zákaz činnosti a vyšetřování kvůli sázení na zápasy, ho držely zpátky. Po konci v TSM ale může naplno ukázat, co v něm skutečně je.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.