Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG pokračuje i o prázdninách! Přijď si ulovit kuře a získej finanční odměnu

15. 7. 2024 | 09:00 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Prázdniny jsou tu a s nimi přichází i letní turnajové série, ve kterých na vás čeká spousta zábavy spolu s možností si odnést finanční odměny. Těšit se mohou mimo jiné PUBG hráči, pro které jsme si připravili SQUAD turnaj o 5 000 Kč. Vstupné je zdarma, tak na co ještě čekáte?!
DELL PUBG komunitní turnaj
DELL PUBG komunitní turnaj
Zdroj: PLAYzone

Značka DELL je předním hráčem na poli informačních technologií. Nese punc kvality a je známá po celém světě. Její nabídka je opravdu široká, velkým lákadlem jsou například herní notebooky DELL G15 5530. Společně jsme si pro vás připravili parádní turnaj ve hře PUBG: Battlegrounds s finanční dotací 5 000 Kč.

Na zájemce čeká v pondělí 15. července od 18:00 nálož kompetitivní akce. Pokud se do turnaje zapojí více než 26 týmů, tak jsme navíc připraveni komunitní turnaj rozvrhnout do dvou hracích dní. První den by se účastníci rozdělili do dvou lobby a z každého by postoupilo TOP 8 týmů postoupí do čtvrtečního finále.

Zbývá už jen dodat, že se hraje v nejoblíbenějším herním módu SQUAD ve FPP podle esport pravidel. Ať už se vám bude dařit jakkoliv, vždy na vás čeká šest parádních map. Všechny důležité informace naleznete v detailu turnaje. My jen doufáme, že dorazíte v hojném počtu a DELL komunitní turnaj si co nejvíce užijete.

Harmonogram DELL PUBG SQUAD turnaje
DatumTurnaj
Pondělí 15. července od 18:00DELL PUBG komunitní turnaj
Čtvrtek 18. července od 18:00Případné finále při 26+ týmech
DELL PUBG komunitní turnaj
DELL PUBG komunitní turnaj
Zdroj: PLAYzone
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!