Přejít k hlavnímu obsahu

MiBr čekají změny

30. 11. 2008 | 01:17 Counter Strike 1.6
Trenér Made in Brazil, Carlos "KIKOOOO" Segal naznačil, že tým očekávají změny v sestavě.

Na celý tým byl vyvíjen obrovský tlak. Ikdyž jsou vítězové amerického kontinentu, manažer klanu Paul Velloso jasně naznačil, že tým udrží pohromadě jen vítězství v Jonköpingu.
Výchozí obrázek

Trenér Made in Brazil, Brazílie Carlos "KIKOOOO" Segal naznačil, že tým očekávají změny v sestavě.

mibr.jpg

Na celý tým byl vyvíjen obrovský tlak. Ikdyž jsou vítězové amerického kontinentu, manažer klanu Paul Velloso jasně naznačil, že tým udrží pohromadě jen vítězství v Jonköpingu.

Tým doufal, že by se jim mohlo povést ubránit titul šampionů WinterWGT. Avšak fanoušci si kladli otázky, zda to dokáží. Týmové výsledky nebyly zrovna přijatelné. Po těsných vítězstvích nad k1ck a ESC Gaming všechny překvapila zdrcující porážka, kterou nadělili německým mousesports.

Ve vyřazovací fázi los přisoudil brazilskému týmu polské MYM. Měla to být taková odveta za WCG2008, kde se MYM postarali o vyřazení MiBr už ve skupině. Ovšem vítězství na první mapě nestačilo,  když polští hráči rozhodli utkání ve svůj prospěch na zbylých dvou mapách a zvítězili tedy 2-1.

Segal neskrýval nespokojenost nad výsledkem týmu, vinu dává taktické fázi. "Nebylo to tím, že by jsme měli nedostatek skillu nebo málo touhy po vítězství, náš hlavní problém byl v taktice. Už od úvodního dne se to s námi táhlo, proti k1ck jsme vedli 6-0, ale stranu jsme nakonec prohráli 7-8. Proti ESC jsme zahráli velmi dobře za CT, ale za T jsme nevyužívali taktiky. Udělali jsme mnoho chyb, ale naštěstí jsme vyhráli těsně 16-14. Před zápasem s mousesports jsem si s klukama promluvil, to je nejspíš nakoplo a viděli jste to. Mohli klidně vyhrát 15-0 za CT, ale kvůli dvoum chybám to skončilo 13-2.
Já sem nyní v Brazílii a když jsme vybírali kterou mapu vyškrtnout ze seznamu, řekl sem jednoznačně de_nuke. Ovšem dalšího dne mi bylo řečeno, že žádné vyškrtávání nebude. Na dust2 jsme zahráli velmi dobře, vyhráli jsme 16-10. Na nuke sem věděl, že prohrajeme, to je prostě ta nejhorší mapa, zvlášť, když kluci dělali tolik chyb.
Před trainem došlo k menším konfliktům mezi hráči. Já s tím dělat nic nemohl, nechal sem to být. Hned v prvním kole udělali chybu, tj. 3 kola darovali soupeři. V dalších dvou kolech měli vítězství na dosah, ale pokaždé si ho nechali ujít. 
Z mého pohledu hráli skvěle, rád bych jim pogratuloval, ale nejde to. Udělali moc chyb a díky nim se nedostali ani do semifinále."

Na možnost změny v kádru KIKOOOO odpověděl, "Možné to je, teď si uděláme pauzu a začneme plánovat na rok 2009. Se špatnými výsledky přichází změny. Byli na sedmi turnajích, trénovali ve Švédsku, ale stejně nesplnili naše očekávání."

Kapitán týmu Brazílie Renato "nak" Nakano si nemyslí, že by příchod nového hráče něco změnil. To je to čemu Segal prý nerozumí.

"Myslím si, že všichni nejlepší hráči jsou v top10 Brazílie. Ale stále tu je mnoho nových, kteří stále nedostali šanci. Ovšem je tu také velká základna starých veteránů, kteří by se k MiBr mohli připojit.
I kdybych souhlasil s nakem, něco tu musí být špatně. Jak sem řekl, vše si vysvětlíme a připravíme na budoucí rok.