Přejít k hlavnímu obsahu

Opat04 do Clash of the Stars! Jsem nejdražším zápasníkem v historii organizace, uvádí

30. 6. 2024 | 14:00 Lifestyle
Je to tady! Populární streamer Dan Suchomel se oficiálně připojil k organizaci Clash of the Stars a rovnou se chlubí titulem nejdražšího zápasníka v její historii. Jeho výlet do Prahy nebyl jen o památkách – byl hlavně o podpisu tučné smlouvy. Koho by už na začátku září mohl vyzvat?
Opat podepsal s organizací Clash of the Stars
Opat podepsal s organizací Clash of the Stars
Zdroj: Opat04/Instagram

Další kontroverzní Twitch streamer míří do Clash of the Stars. Opat04 už na minulém galavečeru ve značně podnapilém stavu vyšplhal do klece a diváci ho přivítali s nadšením. Ač nebyl příliš při smyslech, jeho projev byl jasný – chce zápasit. Jeho odhodlání a chuť po boji jsou nejen pro fanoušky obrovským lákadlem.

Velkého potenciálu jsou si samozřejmě vědomí také zástupci organizace a tenhle týden s ním vyjednávali o podmínkách. Slovo dalo slovo a fanoušci se skutečně dočkají zápasu. Opat se na Instagramu pochlubil fotkou, na které pózuje s majitelem organizace Tyberiuszem Łabudkem a moderátorem Jakubem Jírou. 

„Nejdražší zápasník v historii Clash of the Stars. Tříhodinové smlouvání, museli do mě hodit šest piv,“ napsal kontroverzní streamer. Detaily zápasových karet jsou stále tajemstvím, ale Opat je odhodlaný vyhrát a slíbil, že do přípravy dá vše. „Chci být vítěz. Cítím, že ve mně je skrytý bojový duch,“ uvedl na svém Instagramu.

Jaký bude ale jeho první zápas? Všechny informace naznačují, že by měl vyzvat svého bývalého kamaráda a neméně kontroverzního tvůrce Jiřího „Novby“ Bláhu. Ti dva mají nevyřešené spory, které by mohly být v ringu definitivně uzavřeny. V Ostravě si už dali první staredown, ale na oficiální potvrzení se zatím čeká.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.