Přejít k hlavnímu obsahu

Diváci sledují Terezy. V žebříčku TOP 10 streamerek se tohle jméno objevuje hned třikrát

1. 7. 2024 | 13:00 Twitch
Červen je za námi a s ním i poslední měsíc školního roku. To znamená čas na další ohlédnutí se za statistikami a žebříček nejpopulárnějších českých a slovenských streamerek! Jedno jméno na seznamu dominovalo, hned tři Terky patří mezi pětici nejsledovanějších!
TOP 10 CZSK streameky (červen)
TOP 10 CZSK streameky (červen)
Zdroj: Twitch

PLAYzone koeficient neboli PZK vznikne po sečtení všech kategorií a zároveň určuje výsledné pořadí. Mezi kategorie patří průměrný počet diváků, počet zhlédnutých hodin, počet odvysílaných hodin, nejvyšší dosažený souběžný počet diváků a počet nových followers.


1. místo

PZK: 4,168

Prvenství opět patří Therese „TheresaBlueberry“ Borůvkové. Během minulého měsíce dosáhla na 29 111 zhlédnutých hodin a v průměru 225 souběžných diváků, čímž obhájila svou pozici na trůnu. Na programu byla oblíbená anonymní přiznání, klavírová představení, reakce, pokec a občas i nějaká ta hororovka.

TheresaBluberry
TheresaBluberry
Zdroj: Twitch

2. místo

PZK: 3,947

Druhý stupínek patří jmenovkyni. Tereza „itsterez“ Herzánová zakončila měsíc s 27 694 zhlédnutými hodinami, přičemž v průměru ji sledovalo 158 diváků. Až do své první plnohodnotné dovolené za dlouhé roky neopomněla ani jednou zapnout své vysílání a stále se drží svého střídání pokecu, CS2 a Minecraftu.

itsterez 2024
itsterez 2024
Zdroj: Twitch

3. místo

PZK: 3,088

Zatímco v květnu se Anna „Andullie“ Raunigrová do žebříčku ani nedostala, za uplynulý měsíc je zpět dokonce až na bronzové pozici. Vrátila se do svého klasického vysílacího režimu a opět patří mezi nejsledovanější streamerky. Za červen se pyšní 20 568 zhlédnutými hodinami, přičemž v průměru ji sledovalo 185 diváků. Do svých pokecových streamů občas zapojila nějakou hororovku nebo seznámila diváky s něčím novým.

Andullie
Andullie
Zdroj: Twitch

4. místo

PZK: 2,734

Čtvrtá pozice patří staronové tváři v žebříčku, ale opět další Terce, tentokrát vystupující pod přezdívkou TeriPsyche. Její stále rostoucí kanál se rozšířil za červen o 1 287 nových followers. Pokec a střídání všemožných titulů vyústil v 11 418 zhlédnutých hodin, průměrná sledovanost se držela na 183 divácích.

TeriPsyche
TeriPsyche
Zdroj: Twitch

5. místo

PZK: 2,375

Horní polovinu zakončuje Kipinka. V květnu celkově odvysílala úctyhodných 226 hodin a nakonec měsíc zakončila na 16 753 zhlédnutých hodinách. Jako vždy bylo náplní primárně World of Tanks, ale hodně času s diváky strávila i u ARK: Survival Ascended. Díky tomu všemu se znovu vrátila mezi špičku.

Kipinka
Kipinka
Zdroj: Twitch
Jaké je pořadí na dalších místech elitní desítky?
6. místohenicekPZK: 2,355
7. místoArennthiaPZK: 2,076
8. místoTynkaaPZK: 2,101
9. místoWewer1ckaPZK: 1,881
10. místochristeeneePZK: 1,812
Štítky: Twitch, TOP 10 CZSK
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.