Přejít k hlavnímu obsahu

Tým slovenské legendy je kompletní. Kapitána našel ve Švédsku, supporta v Německu

1. 7. 2024 | 14:00 Counter-Strike 2 Přestup
První úkol je hotový. Ladislav „GuardiaN“ Kovács si vybral pět hráčů, které při svém trenérském debutu povede pod křídly nové organizace BC.Game. Dnešní oznámení definitivně potvrdilo, že součástí základní pětice nebude žádný český ani slovenský hráč, jak se chvíli spekulovalo.
Ladislav „GuardiaN“ Kovács
Ladislav „GuardiaN“ Kovács
Zdroj: Sampi.Tipsport

Stavba kádru začala u jedné z nejvlivnějších pozic. Pozici snipera bude v BC.Game zastávat Guy „anarkez“ Trachtman, ostřílený Izraelec s minulostí v Dynamu Eclot. Podle jednoho zahraničního insidera mohl obnovit spolupráci s Adamem „NEOFRAG“ Zouharem, tato spekulace se ale ukázala jako nesprávná.

Před víkendem celek založený online krypto kasínem přivedl dva jiné riflery. Po konci v Apeks zamířil do BC.Game Aleksandar „CacaNito“ Kjulukoski ze Severní Makedonie. Spolu s ním přišel Joel „joel“ Holmlund. 19letý Švéd s kontroverzní minulostí bude chtít po vypršení zákazu činnosti naplno ukázat, co v něm je.

Stále však bylo potřeba najít kapitána, který tým povede pod taktovkou Ladislava „GuardiaN“ Kovácse, premiérově v roli kouče. Slovenská legenda si vybrala Jonase „Lekr0“ Olofssona, který přichází z týmu Johnny Speeds. Sestavu krátce na to uzavřel Luca „pr1metapz“ Voigt, někdejší produkt BIG Academy.

Finální pětice kombinuje zkušenosti, mladé talenty a hráče, kteří na evropské scéně čekali na ten správný tým, v němž dostanou prostor pro naplnění maximálního potenciálu ve své optimální roli. Přesně tenhle koktejl GuardiaN při úvodních prohlášeních sliboval. Teď už vše bude jen o to, jak si tým sedne jako celek.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.