Přejít k hlavnímu obsahu

Další chyba EA Sports. Anglický obránce dostal top atribut předčasně

1. 7. 2024 | 20:20 EA SPORTS FC 25 Zajímavost
Celý kontinent sleduje evropský fotbalový šampionát. Diváky v neděli málem šokovali Slováci, kteří dlouho vedli proti Anglii a jednoho z největších favoritů turnaje málem vyřadili. Překvapení ale nenastalo, Anglie vyhrála druhý zápas na letošním Euru. Stoper Joe Gomez však neprávem od EA Sports dostal další vylepšení na speciální Path to Glory kartě.
Path to Glory Joe Gomez
Path to Glory Joe Gomez
Zdroj: EA Sports

Joe Gomez obdržel od vývojářů v EA Sports kartu, která je součástí promo akce Path to Glory. V ní získávají jednotliví hráči upgrady podle výsledků země, již reprezentují. V případě Joea Gomeze je to Anglie. Albion už je ve čtvrtfinále, za celý turnaj ale vyhrál jen dva zápasy. První proti Srbsku, ten druhý v osmifinále proti Slovensku. Za takový výkon by karta upgrade dostat neměla.

Další PlayStyle+, tedy speciální atribut, který posune kartu na vyšší úroveň, se měl Gomezovi připočítat až po třech vítězstvích. Jenže v případě obránce Liverpoolu se tak nestalo, EA Sports mu dali další PS+ s předstihem. A hráči si toho samozřejmě všimnuli. „Nikdo jim to neříkejte,“ vtipkovali v diskuzích na sociálních sítích, kde se další chyba vývojářů populární fotbalové hry řešila.

Taková minela by možná nebyla tolik výrazná, kdyby nešlo o jeden z top atributů, který vůbec Gomez mohl obdržet. Quick Step+ je pro obránce perfektní. Během explozivního sprintu akceleruje mnohem rychleji, což je v rychlostních soubojích s extrémně našlapanými kartami vynikající bonus. Vlastníci Gomezovy speciální karty si rozhodně na tuto chybu stěžovat nebudou.

Joe Gomez
Joe Gomez
: Reddit
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).