Přejít k hlavnímu obsahu

Tohle tu ještě nebylo! Kai Cenat a Speed budou hrát Chained Together spoutáni řetězy

2. 7. 2024 | 10:00 Gaming
Připravte se na neuvěřitelnou podívanou. Nejsledovanější streamer současnoti Kai Cenat si připravuje další šílenou výzvu. Tentokrát se spojí s dalším populárním tvůrcem Speedem a společně se pustí do oblíbené hry Chained Together. V jejich podání se nebude jednat pouze o virtuální hru, oba budou doslova připoutaní řetězy k sobě, dokud hru nedokončí!
Kai Cenat a Speed plánují "Chained Together"
Kai Cenat a Speed plánují "Chained Together"
Zdroj: Anegar Games/Twitch/YouTube

Chained Together je kooperativní hra, která dobývá žebříčky sledovanosti. Vyžaduje maximální souhru a komunikaci mezi hráči. V tomto případě ale nepůjde jen o koordinaci na obrazovce – Kai a Speed budou muset zvládnout nejen herní úkoly, ale i fyzickou přítomnost toho druhého. Jak se budou pohybovat, jak budou jíst, jak budou odpočívat, jak si dojdou na záchod? To všechno jsou otázky, které si nyní pokládají jejich fanoušci.

Kai Cenat je aktuálním vládcem streamerských platforem. Na jedno dlouhé posezení dohrál Elden Ring, před kameru s ním dorazil slavný herec Kevin Hart a nedávno se spojil i s legendárním basketbalistou LeBronem Jamesem, po čemž navíc překonal svůj dosavadní rekord v počtu diváků. Teď ale bude útočit na ještě vyšší mety. Speedova komunita je obrovská a společnými silami by mohli sledovanost vynést do absurdních výšin. Propojení s energickou osobností slibuje neuvěřitelnou dynamiku a spoustu šílených momentů.

Tento unikátní herní experiment bude samozřejmě vysílán živě. Fanoušci se mohou těšit na dlouhé hodiny, dny a noci napínavého sledování, kdy se Kai a Speed budou snažit překonat všechny výzvy, které hra přinese. Připravte se na adrenalin, smích i nečekané momenty. Tohle prostě musíte vidět!

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.