Přejít k hlavnímu obsahu

Hraješ rád Teamfight Tactics? Samsung MČSR pro tebe má parádní prázdninový program!

16. 7. 2024 | 09:00 Teamfight Tactics Turnaj
Samsung MČSR v Teamfight Tactics má za sebou dvě online série a offline zastávku v pražské Vodafone PLAYzone Areně. My ale nezastavujeme a na prázdniny pro vás máme spoustu dalších turnajů. Hracími dny budou vždy úterky, registrovat se do akce můžete už nyní!
Teamfight Tactics
Teamfight Tactics
Zdroj: Riot Games

Premiérová sezóna Samsung MČSR v Teamfight Tactics se skládá z pěti online sérií a dvou offline zastávek. Každá součást nabízí dvě kvalifikace, do kterých jsou otevřené registrace naprosto pro všechny. Karty jsou sice rozdány, ale stále je spousta prostoru si vybojovat úspěch. Třeba právě v perných letních měsících.

Po krátké pauze vlétneme do turnajového kolotoče o druhém červencovém úterku, kdy započne třetí online série. Vzhledem k tomu, že Samsung MČSR není určené pouze pro hráče s nejvyšší ambicemi, ale skutečně pro každého, kdo by chtěl svůj oblíbený herní titul poznat z úplně jiného úhlu, tak neváhej a přijď si zahrát!

Na červenec a srpen jsme vypsali kvalifikace na další dvě turnajové série, které vyvrcholí streamovaným finále o 1 500 Kč a důležité MČSR body. Poté bude následovat Gameday Nitra, kde se hráči znovu utkají tváří v tvář. Detailní informace o formátu naleznete vždy v popisu turnaje. Hodně štěstí a hurá do boje, taktikové!

Harmonogram následujících TFT sérií
DatumTurnaj
9. července od 18:003. série – 1. kvalifikace
16. července od 18:003. série – 2. kvalifikace
23. července od 18:003. série – Finále
6. srpna od 18:004. série – 1. kvalifikace
13. srpna od 18:004. série – 2. kvalifikace
20. srpna od 18:004. série – Finále
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.