Přejít k hlavnímu obsahu

Divoká oslava vítězství. Na turnaji vyhrál 13 tisíc, v radosti rozbil světlo za 70

4. 7. 2024 | 12:00 Kauza
Jediné vítězství v Mortal Kombatu dokáže proměnit radost v dluh. Okamžiky triumfu Alexe „Dyloch“ Ruizova byly často doprovázeny bujarými oslavami, ale tentokrát se vymkly z rukou a po fantastickém vítězství na prestižním turnaji CEO 2024 se ocitl v nezáviděníhodné situaci.
Dyloch vítězem CEO 2024
Dyloch vítězem CEO 2024
Zdroj: X/RezDyloch

Alex Ruiz si na konci června na floridském turnaji CEO 2024 v Mortal Kombat dokázal vybojovat první místo. Své soupeře přemohl s bravurou a odměnou mu bylo nejen uznání, ale také šek na přibližně 13 tisíc korun. Jenže jeho radost měla krátké trvání. Při bouřlivé oslavě se nechal unést a hodil židli z pódia, což mělo za následek rozbití profesionálního stroboskopu v hodnotě kolem 70 tisíc korun.

Vítězství v takovém turnaji je snem každého hráče, a Alex se svým ovládáním generála Shaa ukázal, že patří mezi nejlepší. Zatímco ale byli ostatní soupeři na kolenou, stroboskop Elation Professional skončil v troskách. Organizátoři turnaje CEO, kteří pořádají klání v bojovkách v autentickém ringu obehnaném provazy, nebyli nadšení, ale situaci nakonec vyřešili s noblesou. Rozbití stroboskopu totiž nebylo fatální a oprava Alexe vyšla na zhruba 8 a půl tisíce korun, což je výrazně menší částka než za úplně nové zařízení. Alex se zavázal pokrýt náklady na opravu a nakonec se tak vyhnul většímu finančnímu průšvihu.

Navzdory tomuto incidentu může být Alex stále pyšný na svůj úspěch. Koneckonců, vítězství na turnaji CEO přináší prestiž a respekt, což je něco, co se penězi vyčíslit nedá. A jeho sponzoři? Ti mají důvod k radosti, protože jejich svěřenec opět prokázal své kvality. Dyloch si svůj triumf na turnaji jistě zapamatuje na celý život, i když s příchutí poněkud drahé oslavy.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.