Přejít k hlavnímu obsahu

„Užij si dovolenou.“ Španěl soupeři po výhře nic daroval

4. 7. 2024 | 15:00 League of Legends Příběh
David „Supa“ Martínez García a Vincent „Vetheo“ Berrié zřejmě nebudou největšími kamarády. Po rozhodujícím zápase mezi MAD Lions KOI a Team Vitality si španělský hráč neodpustil menší poznámku. Svého francouzského protivníka vyřadil a ukončil tak jeho sezonu. „Užij si dovolenou, brácho,“ poplácal Supa midlanera Team Vitality po zádech. Svým fanouškům následně vysvětlil, proč se s Vetheem úplně nemusí.
David „Supa“ Martínez García
David „Supa“ Martínez García
Zdroj: Riot Games

Byl to vyostřený souboj. MAD Lions KOI i Team Vitality za sebou mají obří fanouškovské základny, španělští a francouzští divácí mezi sebou mají jistou nevraživost, kterou výrazně podpořila loňská MSI. Atmosféra se nedrží jen mezi diváky, přenesla se i mezi některé hráče. David „Supa“ Martínez García a Vincent „Vetheo“ Berrié si nic nedarují.

MAD Lions KOI v rozhodujícím utkání porazili Team Vitality. Zajistili si postup do play-off, zatímco Vitality se s letním splitem loučili. Jejich více než půl roku dlouhá pauza začíná. Do konce letošní sezóny už si žádný další soutěžní zápas Vitality nezahrají. A toho si je Supa velice dobře vědom. „Užij si dovolenou, brácho,“ řekl francouzskému soupeři. Celý příběh sdílel na svém streamu.

Proč se ale Vetheovi „vysmíval“? I na to španělské ADC odpovědělo. Vše odstartovala jedna hra v soloQ. „Hrál jsem ADC, měl jsem 2/0 na lince. Vetheo byl můj support. Třikrát to seběhl, já tiltnul a jednou umřel,“ vzpomínal Supa na onen zápas. „Začal mě perma pingovat a celou hru mi psal, jak jsem špatný hráč,“ pokračoval hráč MAD Lions KOI s vyprávěním.

Supa přiznal, že se kvůli svým slovům cítil trochu špatně. „Ale pak jsem si vzpomněl, co mi udělal, a bylo to pryč,“ přiznal Španěl. Jeho sezóna ještě neskončila, v prvním kole play-off se MAD Lions KOI utkají s Team BDS. Znovu francouzská překážka.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).