Přejít k hlavnímu obsahu

Brawl Stars tady s tebou bude i o prázdninách. Nenech si ujít další turnaje Samsung MČSR

20. 7. 2024 | 09:00 Brawl Stars Turnaj
Samsung MČSR v Brawl Stars pokračuje v horkých letních měsících. Po turnaji v Praze se vracíme do online prostředí, kde se uskuteční dvě další online série. Registrujte se už nyní!
Brawl Stars
Brawl Stars
Zdroj: Supercell

Další ročník Samsung MČSR v Teamfight Tactics tvoří celkem pět online sérií a dvě offline zastávky. Každá součást se skládá ze dvou kvalifikací, do kterých jsou registrace otevřené pro všechny zájemce, a živě komentovaného finále. Mistrovská sezóna je sice rozehraná, ale stále je spousta prostoru na tvoji účast.

Zapojit se do akce můžeš třeba právě o prázdninách. Turnajový kolotoč se znovu roztočí v polovině července a do třetí online série se můžeš zapojit i ty! Samsung MČSR není pouze pro hráče s vysokými ambicemi, nejdůležitější je přece se u hraní dobře bavit s kamarády. Přijď tak vyzkoušet, jak skvělý může být turnaj.

Na letní měsíce jsme připravili celkem čtyři otevřené turnaje, do kterých se už nyní můžeš zaregistrovat. Stačí dát jen dohromady tříčlenný tým – tak jednoduché to je. A třeba se právě vám podaří postoupit do streamovaného finále o 1 500 Kč a důležité MČSR body. Detailní informace najdeš v detailu turnaje.

Harmonogram následujících turnajů
DatumTurnaj
13. července od 18:003. série – 1. kvalifikace
20. července od 18:003. série – 2. kvalifikace
27. července od 18:003. série – Finále
10. srpna od 18:004. série – 1. kvalifikace
17. srpna od 18:004. série – 2. kvalifikace
23. srpna od 18:004. série – Finále
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.