Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer vytáhl na líbající se pár střelnou zbraň. Skončil s banem a v poutech na policejní stanici

4. 7. 2024 | 16:30 Kauza
To, co se stalo během posledního vysílání streamera pod přezdívkou PrimeLightskin, překračuje všechny meze. Během svého IRL vysílání na platformě Kick totiž vytáhl zbraň na pár na ulici. Incident proběhl živě před zraky přihlížejících i diváků na jeho kanále. Nakonec si pro něj došla Las Vegasská policie.
Líbající se pár napaden ozbrojeným streamer
Líbající se pár napaden ozbrojeným streamer
Zdroj: X/COPIUMX

Vše začalo nevinně, když PrimeLightskin a jeho přítel procházeli městem a narazili na pár, který se líbal na veřejnosti. Přítel streamera přerušil jejich soukromí a začal na ně křičet. Situace se rychle vyhrotila, když žena sáhla po kameře, kterou s sebou namyšlená dvojice měla. Streamer se okamžitě rozzuřil a začal jí vyhrožovat: „Chceš problém? Dotkla ses mého telefonu! Nedotýkej se mých věcí!“

Na tomto místě se incident změnil v noční můru. PrimeLightskin vytáhl skutečnou zbraň, která byla jasně viditelná na kameře, a začal hrozit ještě agresivněji. „Slibuju, že vás odstřelím! Nedotýkej se mých věcí! Slibuju... slibuju, že vás odprásknu,“ řval na v tu chvíli vyděšený pár. Závažnost situace nabyla nový rozměr a zamilovaný pár chtěl z celé scenérie zmizet. Jenže než se stačili vzdálit, streamer použil pepřový sprej jako výhružku. Potyčka chvíli pokračovala, dokud se pár konečně agresorů nezbavil.

Naštěstí se celá situace obešla bez fyzického násilí, dohru však měla. Po chvíli totiž putovali Las Vegas dále, až narazili na strážníky. Okolní svědci události je totiž nasměrovali přímo za výtržníky, kteří nečekali, že narazí na příslušníky zákona. Zprvu jednali klidně, když ale začala osobní prohlídka a jejich střelná zbraň byla nalezena, opět se začali chovat agresivně. Nakonec skončili oba v poutech a byli převezeni na policejní stanici.

PrimeLightskinův účet na Kicku je nyní nedostupný. CEO platformy Eddie Craven nedávno oznámil zavedení nových kategorií IRL a Chat Roulette, které mají mít přísnější pravidla a aktivní moderaci. Přesto se zdá, že nepředvídatelné a rizikové situace na těchto streamech stále přetrvávají.

Štítky: Kick, kauza
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.