Přejít k hlavnímu obsahu

Velká novinka v EA FC 25? Hráči budou mít větší volnost při rohových kopech

4. 7. 2024 | 17:45 EA SPORTS FC 25 Spekulace
Éra EA Sports FC 24 se pomalu blíží ke konci, roční cyklus oblíbené fotbalové hry míří do cílové rovinky. Hráči už se začínají těšit na další ročník a na sociálních sítích se začínají objevovat první spekulace. Mluví se o prvních úpravách, které by si vývojáři mohli připravit. V posledních dnech se řeší především nové rohové kopy, jež by měly dát hráčům větší taktickou svobodu při standardních situacích.
Rohy v EA Sports FC 24
Rohy v EA Sports FC 24
Zdroj: EA Sports

Když někdo umí v EA FC rohové kopy, může mít ohromnou výhodu. V každém ročníku se najde způsob, jak svého soupeře jednoduše přehrát a roh exekuovat tak, že téměř nejde bránit. Od následujícího ročníku by mohla být situace ještě složitější.

Podle FUT Police Leaks je naplánovaný nový systém rohových kopů. Momentálně nemají hráči k dispozici tolik taktických možností, to se ale s následujícím ročníkem změní. Údajně budou moci hráči nastavit, kdo bude nabíhat na daná místa v pokutovém území, a kdo bude připraven na hranici „šestnáctky“ na odraz. Nastavení prý bude dostupné i pro obránce.

Dosud nebylo něco podobného možné. Hráči diskutují o tom, jestli je podobná změna pozitivní. Většina novinku vítá.

Štítky: EA Sports FC 25
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).