Přejít k hlavnímu obsahu

Budoucí hvězdy jdou poprvé na stage. Kdo ovládne první sezónu Vodafone Talent League?

7. 7. 2024 | 13:30 Counter-Strike 2 Preview
Vodafone Talent League v neděli uzavře svůj premiérový split. Tři nejlepší týmy online bojů se utkají tváří v tvář o titul krále domácích nadějí. Všichni už mají jistou účast v uzavřené kvalifikace na Tipsport CS Summer, přesto si před živým publikem zahrají o čest a slávu.
Vodafone Talent League
Vodafone Talent League
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Skupinová fáze VTL Summer byla plná překvapení. Hned tři pozvané akademie nedokázaly projít do play-off a na výsluní se chtějí dostat nová jména, což dokonale ukazuje účel nové soutěže pro mladé talenty.

Byli to nicméně SINNERS AC a Enterprise Genesis, kdo ovládl skupiny bez porážky, v play-off je doplnili Krutovládci a tým běhaCZka. Krutovládci bohužel následně vzdali svou účast a o LAN finále se nepoprali.

Medailisty tak máme známé a nyní zbývá jen určit, kdo si odnese jaký cenný kov. Vyřazovací fáze má přitom nečekané hvězdy. Pětice se jménem běhaCZka totiž dokázala porazit SINNERS AC i Enterprise Genesis a zajistila si místenku v nedělním grandfinále, které proběhne na hlavní stage Vodafone PLAYzone Areny. 

Program začne ve 13:00, kdy se zástupci elitních organizací utkají o druhé místo ve finále. BěhaCZka zatím bude vyčkávat na svou kořist. Ty ale na nic nečekej a doraz fandit přímo na místo, nebo alespoň na stream!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.