Přejít k hlavnímu obsahu

Prank, který se nepovedl, přesto bodoval. Slavní tvůrci se přiznali, jak shořel známý pokoj

7. 7. 2024 | 15:00 Twitch
MrBeast a Kai Cenat opět dokázali, proč jsou na špičce tvůrčí scény. Jejich nejnovější spolupráce, která se před pár dny odehrála na Kaiově Twitch kanálu, se stala doslova ohnivou senzací. Nejprve si diváci mysleli, že pokoj slavného streamera skončil v plamenech, pak si ale všimli několika podstatných rozdílů. Tvůrci nakonec šli s pravdou ven.
MrBeast a Kai Cenat
MrBeast a Kai Cenat
Zdroj: KaiCenat/Twitch

Byl to klasický nevinný stream, do kterého se zapojili dvě z nejznámějších tváří internetu. MrBeast a Kai Cenat společně vysílali v dobře známe místnosti, ale všechno se zvrtlo, když se do hry zapojil jejich kamarád Davis. Ten „nešťastnou“ náhodou odpálil přes stovku ohňostrojů přímo v Kaiově „pokojíčku“. Výsledek? Chaos, panika a záběry, které vypadaly jako z akčního filmu. Klip byl okamžitě sdílen na sociálních sítích s prohlášením, že s tímhle vším končí. Fanoušci však začali pochybovat o autentičnosti celé situace. Něco se jim nezdálo, a jak se ukázalo, jejich podezření byla správná.

Pozorní diváci si všimli několika rozdílů oproti opravdovému pokoji, odkud Kai vysílá. Neseděly rohy místnosti nebo poloha dveří. Nakonec na TikToku MrBeast odhalil pravdu a ukázal, jak celá show vznikla. Nejednalo se o Kaiův skutečný pokoj, ale o přesnou repliku postavenou uprostřed pole. Místnost byla vybavená totožným setupem a dekoracemi, které dokonale imitovaly skutečnost. „Replikovali jsme jeho pokoj na poli, aby mohl mít ohňostrojovou válku a odpálit do luftu všechno možné,“ vysvětlil MrBeast.

Následně žertoval, že pokud by se celý prank zvrtnul, Kai by „převzal veškerou odpovědnost“. Ten s takovým nápadem ale očividně moc nesouhlasil. Ačkoliv prank mohl skončit katastrofou, stal se jedním z nejvíce virálních streamů roku. Oba tvůrci opět dokázali, že jejich kreativita a odvaha jsou bez hranic. Přestože téměř riskovali Kaiův Twitch účet, výsledek stál za to a jejich fanoušci se nemohli nabažit. Co asi vymyslí příště?

@mrbeast

Happy 4th of July😂

♬ original sound - MrBeast

Štítky: MrBeast, Kai Cenat, Twitch
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.