Přejít k hlavnímu obsahu

Anglie a Nizozemsko jsou v semifinále Eura. Hráčské karty se dočkaly dalšího vylepšení

7. 7. 2024 | 18:00 EA SPORTS FC 25 Gaming
Ani pro jednu fotbalovou velmoc to nebyla jednoduchá cesta, Angličané a Nizozemci se ale nakonec probojovali mezi čtyři nejlepší celky letošního evropského šampionátu. S jejich úspěchy jsou spojeny i vylepšení jednotlivých karet v EA Sports FC 24. Albion táhne Bukayo Saka, Nizozemec Virgil van Dijk už dosáhl na maximální hodnocení.
Bukayo Saka
Bukayo Saka
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Anglii táhne Saka

Největší hvězdou zápasu, a zároveň nejlépe hodnocenou kartou, je Bukayo Saka. Proti Švýcarům perfektně umístěnou ranou vyrovnal na 1:1, v EA FC má aktuálně jeho herní předmět hodnocení 98.

Kyle Walker, John Stones a Jordan Pickford se dostali na rating 97. Hodnocení 96 si zasloužili Joe Gomez a Ollie Watkins.

Nizozemsko s Ikonami

Vybojovaly to hvězdy současného fotbalu, z postupu do semifinále Eura se ale mohou radovat i držitelé speciálních nizozemských Ikon. Menších vylepšení nebo PlayStyle+ se dočkali Ruud Gullit, Johan Cruyff, Clarence Seedorf a Frank Rijkaard.

Co se týče těch aktuálních hvězd, i ty se dočkaly lepších statů. Lepší celkový rating si vybojovali Tijjani Reijnders (93), Xavi Simons (97), Virgil van Dijk (99), Wout Weghorst (96, PS+), Matthijs de Ligt (96, PS+), Frenkie de Jong (97, PS+) a Memphis Depay (97, PS+).

Virgil van Dijk
Virgil van Dijk
: depositphotos.com (s povolením)
Zdroj: Reddit
Štítky: EA Sports FC 24
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).