Přejít k hlavnímu obsahu

Tragická ztráta. Ve třiceti letech náhle zemřela oblíbená australská influencerka

7. 7. 2024 | 16:30
Zpráva, která přišla jako blesk z čistého nebe. Populární tvůrkyně obsahu Pretty Pastel Please ve svých třiceti letech nečekaně zemřela. Nic nenasvědčovalo, že by se něco takového mohlo stát, protože ještě před několika dny bez problémů vysílala. Rodina si přeje zachovat soukromí, takže se v současné době netuší, jak se tato tragická událost stala.
Pretty Pastel Please
Pretty Pastel Please
Zdroj: Pretty Pastel Please

Na instagramovém profilu oblíbené tvůrkyně obsahu Pretty Pastel Please se znenadání objevil znepokojující příspěvek. Šokující novinku veřejnosti oznámili její rodinní příslušníci. „S těžkým srdcem vám dnes přinášíme devastující zprávu. Musíme vás informovat, že Alex, známá mnohým jako Pretty Pastel Please, nás opustila. Její odchod byl náhlý, nečekaný a devastující pro všechny, kteří ji znali,“ stojí v oznámení. 

Je to šok pro nás všechny, její rodina včetně přátel požádali veřejnost o soukromí, aby mohli tímto těžkým obdobím smutku v klidu projít. Prosíme, abyste respektovali jejich přání – váží si vaší podpory, ale potřebují čas na uzdravení,“ stojí v příspěvku, ve kterém je umístěna fotografie Alex s jejím milovaným papouškem Archiem.

Od opuštění YouTube v roce 2017 získala za dobu svého působení 691 tisíc odběratelů. Většinu času se věnovala módním haulům, recenzím produktů, nákupům v secondhandech a cestovatelskému obsahu. Svůj kontent stavěla také na obsahu právě se svým mluvicím papouškem. Ráda vysílala i na platformě Twitch, přičemž poslední živý přenos proběhl teprve před několila dny. Je tak zřejmé, kdy se zhruba tragédie stala. 

Tohle není to, co jsem chtěl dnes na Instagramu vidět. Odpočívej v pokoji Alex, byla jsi radost sledovat. Všichni jsme tě měli moc rádi,“ píše jeden z fanoušků pod Instagramový příspěvek. „Vždy měla tak jasnou a energickou povahu, která mě uklidňovala a často jsem poslouchal její video před spaním. Je zvláštní přemýšlet, jak moc ovlivnila můj život, i když jsme se nikdy přímo nesetkali,“ dodává další. Její smrt je skutečnou tragédií.

Náplň moji práce? Transformuji herní novinky na texty, které jsou stejně návykové jako samotné hry! A taky hraju fotbal.