Přejít k hlavnímu obsahu

EA testují nové Ikony a Hrdiny. Karty možná dostanou Buffon nebo Hazard

12. 7. 2024 | 17:00 EA SPORTS FC 25 Spekulace
Stejně jako každý rok zkoušejí vývojáři z EA Sports přidávat do hry nové speciální katy. Do dalšího dílu populární fotbalové pařby by se mohly dostat další slavní fotbalisté jako Ikony a Hrdinové. Poslední spekulace mluví o opravdu velkých jménech, která provázela život snad všech současných fanoušků. V EA FC 25 by se mohli objevit Gianluigi Buffon nebo Eden Hazard.
Gianluigi Buffon
Gianluigi Buffon
Zdroj: EA Sports

Málokdo by před několika lety věřil tomu, že už v EA FC 25 by mohli být Eden Hazard a Gareth Bale jako Hrdinové, potažmo Ikony. Jednoduše karty, jež vzpomínají na hráče, kteří už nejsou v profesionálním fotbale a užívají si sportovního důchodu. Jenže taková je realita.

Baleovi je 34 let, Hazard je ještě o rok mladší. Oba už by se mohli teoreticky dočkat speciálního předmětu v EA Sports FC 25. A poslední informace hovoří o tom, že legendy evropského fotbalu jsou testovány v již zmiňovaných rolích. A hráči jen doufají. Chtějí své oblíbence v FC 25.

Eden Hazard je údajně připravován ako Hrdina, Gareth Bale dokonce jako Ikona. Někteří s tímto rozdělením nesouhlasí, další poukazují na úspěchy velšského fotbalisty na evropské scéně. V každém případě se komunita na oba borce obrovsky těší. Znovu je ovšem třeba připomenout, že jde jen o testování.

Ikony a Hrdinové ještě nejsou definitivně určení a nakonec by se v EA FC 25 nemuseli vůbec objevit. Kromě Hazarda a Balea se údajně vývojáři zaměřili i na legendárního italského brankáře Gianluigiho Buffona.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).