Přejít k hlavnímu obsahu

Velký polský přesun na Ukrajinu. Tým po slovenském hráči vítá další tři nové tváře

10. 7. 2024 | 17:00 Counter-Strike 2 Přestup
Martin „STYKO“ Styk vítá nové kolegy a Monte vyměňují ukrajinskou vlajku za polskou. V rámci rozsáhlých změn se rozhodli angažovat trio, které se moc dobře zná z dřívějších angažmá.
hades, nawrot, dycha
hades, nawrot, dycha
Zdroj: Monte

Monte postupně klesají světovým žebříčkem a po konci původních ukrajinských členů hledají novou tvář. K Sergeji „DemQQ“ Demchenkovi a Szymonu „kRaSnaL“ Mrozkovi přišel už před měsícem slovenský hráč Martin „STYKO“ Styk, stále však bylo potřeba najít další posily do základní sestavy i realizačního týmu.

Důležitou otázkou bylo, koho si trenér Sergey „lmbt“ Bezhanov vybere za nového in-game leadera. Do této role se přesune Olek „hades“ Miskiewicz, jenž na konci května skončil v elitní organizaci ENCE. Elitní sniper se tak zařadí po bok mnoha dalších odstřelovačů, kteří se podruhé v kariéře chopí dvojité herní role.

Pomáhat mu s ní navíc bude nejeden starý známý. Z lavičky ENCE totiž spolu s ním přichází Paweł „⁠dycha⁠“ Dycha, jenž převlékne dres po dlouhých 3,5 letech. Pro hadese ale bude klíčová přítomnost nového asistentra trenéra. S Piotrem „nawrot“ Nawrockim byl v dobách 9INE u senzačního postupu na Major.

V tuto chvíli ještě není známo, kde si nové složení Stykova týmu odbude svou premiéru. Brzy vypukne ESL Challenger League, právě na podobných online turnajích se budou muset Monte znovu rozjet. V minulosti platili za jeden z nejaktivnější týmů na rozhraní světové Tier 1/2 scény, ze které ale postupně vypadli.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.