Přejít k hlavnímu obsahu

Úspěšná premiéra blogg1se. Letní sezóna začala pro přední český tým vítězstvím

12. 7. 2024 | 09:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Už žádný odpočinek, nastal čas tvrdého drilu. Týmy všech úrovní mají před sebou několik náročných týdnů, ve kterých potřebují nasbírat co nejvíce mezinárodních skalpů a úspěchů, aby se přiblížili kvalifikaci na vysněný Major. Z domácí scény šli do hry jako první UNiTY.
Výhra UNiTY
Výhra UNiTY
Zdroj: European Pro League

UNiTY se v HLTV rankingu nacházejí až na 107. pozici. V ještě důležitějším žebříčku od Valve je ale na 54. příčce dělí jen pár desítek bodů od účasti v uzavřené kvalifikaci na EU RMR. Neváhali tak přijmout první pozvánku do European Pro League, kde budou chtít ještě vylepšit dělené páté místo z minulé sezóny.

Skupinová fáze pro stříbrný celek posledního velkého turnaje domácí scény začala dopoledním utkáním proti ALTERNATE aTTaX. Současné německé reprezentace se ale česko-slovenská pětice nezalekla a ukázala, že po příchodu Dominika „blogg1s“ Janity se poctivě připravuje na druhou polovinu sezóny.

Právě ostřílený sniper, který se po nevydařeném čínském dobrodružství vrátil ke svým starým známým z eSuby, jen v jiném dresu, patřil při svém premiérovém vystoupení mezi nejvíce rozdílové hráče. Za nerozhodného stavu nasbíral na rozhodující mapě Anubis neuvěřitelné skóre 25 zabití vůči 5 smrtím!

Blogg1s si dal pauzu od domácích týmů před rokem, když opustil Sampi.Tipsport na hraně nejlepší světové padesátky. Právě do těchto pater by se s UNiTY rád probojoval, dnešní zářez by tak měl být prvním z mnoha. Ten další bude chtít zaznamenat v pondělí, kdy se o výhru skupiny utká s ukrajinským týmem kONO.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.