Přejít k hlavnímu obsahu

Marva nepodceňujte ani po operaci. Měl jsem celkem životku, prohlásil streamer po výhře

12. 7. 2024 | 10:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Uzavřená kvalifikace na Tipsport CS Summer začala několika nečekanými výsledky, řada týmů totiž nastoupila v pozměněných sestavách. Kdo ve čtvrtek uspěl, ten si už v pátek zahraje o postup do hlavní fáze! Poražené celky se naopak připravují na sobotní bitvy o přežití.
Lan Party Hotel
Lan Party Hotel
Zdroj: Lan Party Hotel

Skupina A 

Kvalifikační program odstartoval zápas Lan Party Hotelu proti YENKEE. Mladá a soudržná sestava byla podle kurzů outsiderem, ale veřejnost ji pasovala do lepší pozice. Vladimír „czMarv“ Marvan ale i po bolestivé extrakci zubů zazářil a dovedl svůj tým k výhře 13:3. YENKEE premiéra na této úrovni nevyšla.

Také do druhého utkání skupiny A nastoupil bookmakery favorizovaný celek, a největší jméno celé uzavřené kvalifikace, se změnou v týmu. Enterprise Genesis neprokázali své dlouhodobé kvality, naopak česko-polská pětice AVEZ svoji uvolněnou a nepříjemnou hrou poměrně jednoduše dokráčela k vítězství.

Skupina B

Druhá polovina čtvrtečního programu začala utkáním dvou soupeřů, kteří se z minulých akcí dobře znají. I tentokrát vyšel vstup do turnaje lépe SINNERS AC, do jejíchž řad se minimálně pro tuto chvíli vrátil Patrik „outex“ Tomko. Hráči týmu Brute po slibném úvodu už přidali jen další dvě kola a od úspěchu byli daleko.

Závěr dne obstaralo vystoupení týmu z Vodafone Talent League proti jedné z předních domácích akademií. Sampi.NEXT hned v prvním kole dali zapomenout na nevydařené představení ve zmíněné soutěži, při chuti byl především Richard „ramon“ Svitanek. O těsné výhře rozhodli proměněním 24. kola v početní nevýhodě.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.