Přejít k hlavnímu obsahu

Dominance hříšníků a úspěch nového jména. Tipsport CS Summer zná další dva účastníky

13. 7. 2024 | 11:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Uzavřená kvalifikace na Tipsport CS Summer určila první dva postupující do skupinové fáze. Vítěz skupiny A se na postup nadřel, dominantní síla „béčka“ se naopak ani tolik nezapotila.
Dávid „DALIEN“ Kalman
Dávid „DALIEN“ Kalman
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Skupina A 

Páteční program začal soubojem týmu streamera Vladimíra „czMarva“ Marvana a polské organizace AVEZ. Lan Party Hotel se opíral o kvalitní výkony nových tvou tváří, na výhru to ale nestačilo. Za remízového stavu zařadila česko-polská pětice nového jména v tuzemském prostředí vyšší rychlost a dokráčela k postupu.

Skupina B

Na formu z loňského roku se podařilo zavzpomínat SINNERS AC. Dlouhodobě nejlepší akademie, která to vloni dokonce dotáhla na vrchol celé sezóny, aktuálně prochází velkou obměnou, ale v uzavřené kvalifikaci si počínala suverénně. Na konkurentech ze Sampi.NEXT si nejvíce pochutnal Dávid „DALIEN“ Kalman.

Napínavé boje v sobotu pokračují duely týmů, které na úvod turnaje prohrály. Začínáme tradičně ve 14:00.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.