Přejít k hlavnímu obsahu

Speed dorazil do Česka. Pražská doprava je nejhorší, projevil znepokojení. Co říká na trdelník?

13. 7. 2024 | 17:00 YouTube
Světoznámá internetová celebrita a streamer IShowSpeed při svém fandícím turné po Evropě konečně zavítal do Česka. Do Prahy přiletěl po poledni a hned vyrazil do centra. Během několika minut měl kolem sebe desítky fanoušků, kteří ho doprovázeli na každém kroku.
Speed dorazil do Prahy
Speed dorazil do Prahy
Zdroj: YouTube/IShowSpeed

Speed si během svých cest našel čas také na návštěvu našeho hlavního města. Se svou ochrankou po příletu jako první zavítali na náměstí Republiky, kde se místních snažil ptát, jak se mají. Jenže naučenou frázi komolil a na obyvatele opakoval „jaksimajš“. Chvíli trvalo, než to prvním osloveným došlo. Po pár minutách potkal bezdomovce, se kterým si rychle pokecal a zmizel do vedlejší ulice, kde se nacházel bankomat.

Vybral několik tisíc korun a za chvíli se vrátil k sedícímu muži bez domova. Předal mu několik bankovek a zeptal se, zda není hladový. Muž přiznal, že hlad má, tak Speed zamířil do nejbližší restaurace. Po objednání se mu podařilo úspěšně přesvědčit muže u jednoho ze stolů, který byl shodou okolností filmařem, že je bratranec slavného herce Toma Hollanda a bude hrát v novém filmu Spider-Man po jeho boku se Zendayou.

S jídlem se vrátil k bezdomovci, který mu vřele poděkoval. V tu chvíli se ale dav začal zvětšovat a přibývalo divočejších fanoušků. S telefony v ruce se snažili získat památku, někteří však až moc horlivě. Situace se začala vymykat kontrole, když se kolem auta rojili fanoušci, kteří se snažili proniknout ke slavnému streamerovi. Následovalo přemístění do dalších částí Prahy se slibem, že se dnes pokusí vysílat co nejdéle.

Své první dojmy sdílel v živém přenose na kameru a nadšení úplně neprojevoval. Pražská doprava je prý nejhorší ze všech míst, kde byl. Také byl překvapen, kolik lidí, zejména dětí, ho pokaždé najde po přesunu do jiné části města. Zdůraznil také, že se diví, proč české hlavní město nemá tolik vysokých budov, všude jsou jen malé domy. Přece jenom se ale našlo něco, co ho opravdu potěšilo. Šlo samozřejmě o tradiční trdelník.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.