Přejít k hlavnímu obsahu

Jedna změna a favorit hned pohořel. Boje o postup se dostávají na cílovou rovinku

14. 7. 2024 | 10:30 Counter-Strike 2 Reportáž
V uzavřené kvalifikaci na Tipsport CS Summer se dějí věci. Skupinu A ovládlo nové jméno, zatímco favorizovaný celek skončil bez jediné výhry. Druhá skupina je zatím jasně nalajnovaná.
Tomáš „Snaxieee“ Matějovic
Tomáš „Snaxieee“ Matějovic
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Skupina A 

O Enterprise Genesis se díky dosavadním letošním výkonů mluvilo jako o největším jménů uzavřené kvalifikace, u něhož nikdo nad postupem nepochybuje. Bez Tomáše „Snaxieee“ Matějovice se jim ale vůbec nedařilo. Po úvodní porážce od AVEZ nestačili ani na YENKEE a jejich boj o vrchol sezóny doznal velkou trhlinu. Mladá sestava pod vedením Martina „MAXX“ Smolára naopak hraje o další posunutí své laťky.

Skupina B

Ve druhé skupině se po dominantním představení SINNERS AC naopak dějí věci podle plánu. V rámci sobotního programu se s uzavřenou kvalifikací rozloučil tým běhaCZka, který nepotvrdil potenciál z Vodafone Talent League. Už jen jeho účast je ale inspirujícím začátkem budoucí šance pro mladé talenty. Team Brute dal zapomenout na úvodní nezdar a jasně ukázal, že v hlavní fázi znovu nechce chybět.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.