Přejít k hlavnímu obsahu

Jude Bellingham na přebalu EA Sports FC 25. Ultimate Edition ozdobí i fotbalistka Barcelony

16. 7. 2024 | 10:00 EA Sports FC 25 Gaming
Je to oficiální! Hvězda Realu Madrid se stane hlavní tváří očekávaného titulu EA Sports FC 25. Tato zpráva poprvé prolétla internetem díky sociálním sítím, ale následně ji potvrdily mnohé nezávislé zdroje. Obal Ultimate Edition se pyšní i pěti dalšími hvězdami fotbalového světa.
Jude Bellingham
Jude Bellingham
Zdroj: Depositphotos (s povolením)

Fanoušci Realu Madrid mohou jásat, jejich hvězda se skutečně dostane na přebal nového ročníku oblíbené fotbalové série. Zpráva o hlavní roli Judea Bellinghama před několika dny obletěla platformu X před několika dny, do té doby neověřenou Informaci potvrdil Insider Gaming a následovaly i další nezávislé zdroje.

Nejedná se ale o jediné překvapení. Unikl totiž i přebal Ultimate Edition, kde se vedle anglického záložníka objeví další čtyři velká jména: fotbalové legendy Gianluigi Buffon, Zinedine Zidane, David Beckham spolu se španělskou záložnicí Aitanou Bonmatí. Tato pětice je obklopena trofejemi, které podtrhují jejich úspěchy.

Už na první pohled působí ultimátní edice opravdu speciálně. Jaký nadšenec by si nechal ujít brankářský fenomén, ikonu francouzského fotbalu, dřívější a současnou hvězdou anglického fotbalu spolu s jednou z nejlepších fotbalistek? Nádherný kousek jistě spoustu hráčů přiměje nesáhnout pouze po digitální kopii.

Již tuto středu spatří světlo světa trailer na nový ročník a spolu s ním by měly být oficiálně odhalené i jednotlivé přebaly. Kolik bude nový ročník stát, jak budou vypadat edice a předběžný přístup k EA FC 25?

Zdroj: @LeanDesign_
Štítky: EA Sports FC 25
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.