Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS se po pauze vracejí do akce. Na sítích potvrdili i svou letní soupisku

15. 7. 2024 | 13:00 Counter-Strike 2 Preview
Konec odpočinku, nastal čas se připojit zpátky na server. 15. července je první den po světové hráčské přestávce a SINNERS skutečně na nic nečekají. Čeká je vstup do evropského turnaje.
Tomáš „oskar“ Šťastný
Tomáš „oskar“ Šťastný
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

SINNERS udělají v nadcházejících týdnech vše pro to, aby nechyběli v kvalifikaci na šanghajský Major. Do 7. srpna mají čas na to, aby nasbírali co nejvíce bodů a vedle Dynama Eclot a UNiTY si udrželi pozici zajišťující účast. Jednoduché to ale nebude, protože konkurence desítek evropských vlků je nesmírně hladová.

Ještě před domácím turnajem Tipsport CS Summer, který může být pro česko-slovenskou špičku naprosto klíčový, vstoupí SINNERS do nové soutěže Shuffle Masters. Její formát je v kontextu často zdlouhavých online bojů osvěžující. 16 týmů dělí v Single Elimination pavouku dvě výhry od prize money a čtyři od titulu.

Hned v osmifinále hříšníky vyzve starý známý soupeř. Rumunská jednička Nexus Gaming je v lednu vyřadila z uzavřené kvalifikace na první CS2 Major, touha po odplatě, navazující na dubnové vítězství v evropské kvalifikaci na Thunderpick World Championship, tak je stále velká. Duel se uskuteční dnes od 13 hodin.

SINNERS patří mezi největší jména v turnaji, co se týče žebříčku. Konkurence ale bude neúprosná, jedno zakopnutí a cesta za úspěchem bude u konce. Hlad po úspěchu však bude velký, a to nejen pro nejnovější tváře v táboře hříšníků. „Zatím stále pokračuje trial majkyho a MoriiSka,“ potvrdila organizace na svých sítích.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.