Přejít k hlavnímu obsahu

Speedova ochranka se v Praze s nikým nepárala. Dotěrného fanouška Sparty mrskla na zem

15. 7. 2024 | 19:00 YouTube
Světoznámý internetový streamer IShowSpeed zanechal Prahu za sebou poměrně rychle, přesto zařídil téměř apokalyptickou atmosféru. Hon za jeho autem, dotírající fanoušci a neohleduplný dav. Jeden z mladších fanoušků dokonce skončil na zemi po zásahu ochranky.
Speed dorazil do Prahy
Speed dorazil do Prahy
Zdroj: YouTube/ISHOWSPEED

Speedovo vysílání v Česku netrvalo ani dvě hodiny, přesto bylo rušno všude, kde se objevil. Největší dav se vyrojil na Karlově mostě, odkud nakonec musel zmizet, protože se nedalo projít. Do auta se sice dostal, ale řidič musel na příštím semaforu zastavit. Červená trvala tak dlouho, že se rychlíci opět dostali k vozidlu.

Speed a jeho ochranka už měli plné zuby lidí, kteří do zapůjčeného převozu mlátili. Po zkušenostech z jiných zemí už musel několikrát zaplatit účet na opravu, proto byli na takové chování obzvlášť hákliví. V tu chvíli se objevil mladý fanoušek v dresu fotbalové Sparty, který netušil, na jak tenkém ledě se pohybuje.

Speed neustále opakoval, aby se auta nikdo nedotýkal. Mladý fanoušek se přesto nalepil na sklo, zatímco ochranka řvala, aby od vozidla všichni odstoupili. Mladík ale vnímal pouze svého oblíbence, a to byla chyba. Během okamžiku odletěl jako v nějakém wrestlingovém zápase, ochranka s ním neměla slitování.

Fanoušek se v šoku svalil k zemi a dal vzniknout fotbalovému „meme formátu“, zatímco zbytek ochranky dělal pořádek, aby mohl vůz bezpečně odjet. Situace se uklidnila a dav konečně projevil trochu respektu, nebo spíše strachu. Během chvilky vysílání skončilo, ale Speed ještě stihl prohlásit, jak je Praha šílené město.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.