Přejít k hlavnímu obsahu

Chcete si zahrát se slavnou streamerkou? Připravte si přes 10 milionů korun

16. 7. 2024 | 15:00 Zajímavost
Sen spousty hráčů se může stát skutečností, ale za astronomickou cenu. Na podporu charitativní organizace Immune Deficiency Foundation totiž byla vyhlášena aukce, díky které si může kdokoliv zahrát s jednou z nejpopulárnějších streamerek světa Pokimane. Stačí si jen připravit pořádný finanční obnos. Během jediného dne se příhozy vyšplhaly na 500 tisíc dolarů!
Pokimane
Pokimane
Zdroj: RTS

Platforma Tiltify vyhlásila aukci, která se už teď zapisuje do historie. Nabízí totiž herní schůzku s populární streamerkou Pokimane. Stačí se jen zaregistrovat, vyplnit platební kartu, svoji adresu a můžete přihazovat, jak se vám jen zlíbí. Celkem během prvních 24 hodin proběhlo přes 150 příhozů, tempo se ale zastavilo.

V rámci příhozů můžete uvést jakékoliv veřejné jméno, díky čemuž začala sociálními sítěmi kolovat spousta slavných osobností, že se také překvapivě zapojily do aukce. Na seznamu se objevila jména jako Mark Cuban, Duke Dennis nebo členové FaZe Clanu, kteří se mezi sebou měli pustit do nekompromisní bitvy.

Seznam byl záhy pročistěn, mezi ověřenými jmény z řad známých zahraničních tvůrců zůstali Morgpie, Stableronaldo nebo FeFe. Jejich příhozy se ale zastavily na 30 tisících dolarů, což je sama o sobě šílená suma. Ani zdaleka se však neblíží nejvyšší nabídce. 500 tisíc dolarů, skoro 12 milionů korun za hraní s Pokimane!

Ať už bude nejvyšší ověřený příhoz jakýkoliv, nemusíte se bát, že by šel do kapsy streamerky. Výtěžek z této aukce poputuje na podporu Immune Deficiency Foundation, která poskytuje zdroje, vzdělání a podporu pacientům s primární imunodeficiencí. V minulosti bylo možné vyhrát například malbu od PewDiePie.

Zdroj: Tiltify
Štítky: Pokimane, charita
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.