Přejít k hlavnímu obsahu

Česká hvězda je znovu volná. Jsem hladový po návratu na nejvyšší úroveň, píše na X

16. 7. 2024 | 18:30 Counter-Strike 2 Přestup
O víkendu si zahrál za českou reprezentaci, přesto je stále bez angažmá. Adam „NEOFRAG“ Zouhar se pro letošní sezónu vrátil domů, v SINNERS ale dlouho nevydržel. Nové výzvy bude od dnešního dne hledat jako volný hráč, kterým se po dohodě s domácí organizací stal.
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Adam „NEOFRAG“ Zouhar vyrazil do světa jako největší vycházející hvězda za dlouhé roky. Od přestupu Tomáše „oskar“ Šťastného do HellRaisers, potažmo MOUZ, nemělo Česko takovou naději na velké mezinárodní úspěchy. Zouhar se skutečně probojoval až na slavný Major, kde se představil hned dvakrát. Zahrál si na IEM v Kolíně nad Rýnem i Katovicích, největším úspěchem jsou dva bronzy z BLAST Premier.

Přesto se na českou scénu vrátil až nečekaně rychle. Po konci ročního angažmá v OG zamířil do Into The Breach, kde ale po interním konfliktu skončil po necelém jednom měsíci. Situace tehdy dokonale využilo Dynamo Eclot, protože SINNERS o návrat své někdejší hvězdy v rozehrané sezóně nestáli. Doma znovu zářil a bylo zřejmé, že pokukuje po mnohem vyšších cílech. K nim se rozhodl vydat přes SINNERS, kde ale narazil.

Jeho v podstatě domovská organizace se s ním rozloučila už po pěti měsících, kdy nálada uvnitř týmu byla podle dostupných informací neúnosná a bylo potřeba vyčistit vzduch razantnějším způsobem. Zouhar potřebuje zažít kariérní restart v úplně jiném prostředí, k čemuž mu pomůže dnešní oznámení. Oficiálně se totiž stal volným hráčem a najednou se stává zajímavým artiklem, jen s mírně pošramocenou pověstí.

Ve 23 letech stále není pozdě na další velké angažmá. O hráčských kvalitách NEOFRAGa nelze pochybovat, česká hvězda si ho však musí zasloužit. „Přemýšlím o tom, jestli se hnát za svými sny, nebo se raději navždy vypařit,“ psal ještě před několika dny na svůj X profil. Dnes dal ale zcela jasně najevo, že svou kariéru nevzdává. „Jsem hladový po návratu na nejvyšší úroveň,“ potěšil své příznivce. Kdo se ho pokusí ulovit?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.