Přejít k hlavnímu obsahu

Tři turnaje, tři porážky. SINNERS nezačali letní část sezóny vůbec dobře

17. 7. 2024 | 09:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Fanoušci čekali týdny s napětím, kdy se jejich oblíbený klub znovu představí na serveru. V táboře SINNERS ale radost rychle opadla. Hříšníci pro možnost zisku bodů do Valve žebříčku přijali pozvánku do několika turnajů současně, do prvních tří ale vstoupili porážkou.
Max „SHOCK“ Kvapil
Max „SHOCK“ Kvapil
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

SINNERS po měsíční turnajové přestávce nadále pokračují s Josefem „MoriiSko“ Maurencem a Michalem „majky“ Švancarou, kterým stále běží testovací období. První dva hrací dny léta by ale raději hodili za hlavu.

Jako první je čekalo osmifinále Shuffle Masters, kde byli všichni účastníci umístěni do jednoho velkého pavouka. Na formát ale rychle doplatili. Tomáš „oskar“ Šťastný hrál proti Nexus Gaming v parádní formě a v maratonské mapě o 54 kolech se předvedl s bláznivým 1v4 highlightem, k výhře svůj tým ale nedotáhl.

Ještě ten den večer vstoupili hříšníci do nové sezóny ESL Challenger League, která sice poběží až do podzimu a pro tento Major cyklus nemá relevanci, ale vstupenka do ESL Pro League je také velice lákavá. V prvním kole skupiny bohužel SINNERS nestačili na SAW rozdílem minimálně jedné třídy a od příště musejí zabrat.

Radovat se fanoušci nemohli ani ve třetím případě. Programem k dnešnímu obědu bylo úvodní utkání swiss části CCT Season 2 Europe Series 6, ve kterém se SINNERS postavili nové sestavě BC.Game. Podobně jako proti SAW, tak ani tady nevyhráli ani mapu. Především Joel „joel“ Holmlund byl skutečně k nezastavení.

Spravit si chuť mohou hříšníci na domácí scéně. Od čtvrtka do neděle proběhne skupinová fáze Tipsport CS Summer, na cinkot zlatých medailí na krku čekají už více než rok a půl. A právě před uzávěrkou kvalifikace na Major by tento půst potřebovali prolomit. Cestu na LAN finále začnou proti mladé sestavě YENKEE.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.