Přejít k hlavnímu obsahu

Pryč se zelenou barvou! Práce na oblíbené Counter-Strike mapě zdárně pokračují

17. 7. 2024 | 16:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
Cache patří mezi nejčastěji zmiňované mapy, které hráčům chybí v novém Counter-Striku. Její tvůrce ale komunitu pravidelně informuje o postupu. Tentokrát ukázal vyladěný A Site.
Cache
Cache
Zdroj: Valve / FMPONE

Přední tvůrce map Shawn „FMPONE“ Snelling měl před měsícem velký důvod k oslavě. Jeden z jeho počinů si Valve vybralo mezi první přidané mapy do CS2. Jednalo se o mapu Thera, do té doby známou jako Santorini.

Komunitu přesto mnohem více zajímá další mapa, nebo spíš remake klasiky z CS:GO. Cache patřila dlouhé roky mezi stálice kompetitivního map poolu, ale nyní čeká na znovuzrození. FMPONE chystá nový kabátek.

Ten minulý Snelling ladil do zelené barvy a hráči si jej nikdy neosvojili. Cache se navíc nepodařilo propracovat zpět mezi aktivní mapy, jedinou esportovou událostí pro rework byl showmatch na ESL One New York.

FMPONE si dává skutečně záležet a nechce nic uspěchat. V nejnovější ukázce předvedl A Site, který vypadá jako návrat ke kořenům. Tvůrce zachoval původní prvky a ladí je k dokonalosti. Co na mapu zatím říkáte?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.