Přejít k hlavnímu obsahu

Spuštění Call of Duty: Black Ops 6 je za rohem! Bylo potvrzeno oficiální datum beta verze

17. 7. 2024 | 15:00 Gaming
Dlouho očekávaný titul Call of Duty: Black Ops 6 se blíží. Spuštění oficiálního beta testování proběhne už 6. září. Nedočkavci si ale mohou novinku vyzkoušet díky předprodeji už 30. srpna, kdy se hra otevře v rámci předběžného přístupu. Plné vydání se pak plánuje na 25. října.
Call of Duty: Black Ops 6
Call of Duty: Black Ops 6
Zdroj: Activision Blizzard

Podle webové stránky Xboxu dorazí nejnovější díl série Call of Duty už na konci října, tedy o něco dříve než ten minulý v loňském roce. Pro získání předběžného přístupu do bety si stačí předobjednat jakoukoliv digitální edici nebo se přihlásit k vybraným plánům Game Passu. Xbox navíc láká na speciální edici Vault, která během bety nabídne balíček Hunters vs. Hunted Operator Pack a Master Weapon Collection.

Pokud si chcete zahrát ještě před oficiálním spuštěním, tady je váš plán. Uzavřená beta pro předobjednatele poběží od 30. srpna do 4. září. Poté se servery na pár dní vypnou kvůli aktualizacím a 6. září se znovu otevřou, tentokrát pro všechny hráče bez rozdílu platformy. Pro to už neexistuje žádná exkluzivita při předobjednávce a beta verze bude tak zpřístupněna ve stejný čas na všech platformách současně.

Dva dny před začátkem beta testování, tedy 28. srpna, se uskuteční každoroční živý přenos v rámci akce CoD Next. Těšit se můžeme na detailní představení režimu více hráčů spolu s módy jako Zombies, Warzone Mobile a dalšími zajímavostmi. Vysílání dá hráčům také nahlédnout do kampaně pro jednoho hráče.

  • Oficiální spuštění hry: 25. října
  • Uzavřená beta: 30. srpna – 4. září (předobjednávka nebo Game Pass)
  • Otevřená beta: 6. září – 9. září (pro všechny)
Náplň moji práce? Transformuji herní novinky na texty, které jsou stejně návykové jako samotné hry! A taky hraju fotbal.